Блог Володимира Прокопіва

​Заступник міського голови - секретар Київради

Володимир Прокопів

Заступник міського голови - секретар Київради, депутат Київради VII – VIII скликань, кандидат хімічних наук, магістр з адміністративного менеджменту, спеціаліст радіофізики, успішний підприємець. Народився 21 серпня 1983 року у м. Івано-Франківськ.

2. Освіта

У 2000 р. закінчив Івано-Франківський природничо-математичний ліцей. Того ж року вступив до Прикарпатського національного університету ім. В.Стефаника (м. Івано-Франківськ), де у 2005 р. отримав диплом за спеціальністю «Радіофізика та електроніка» і кваліфікацію – спеціаліст радіофізик. Під час навчання був головою профспілкового бюро фізико-математичного факультету, також неодноразово був капітаном збірної КВН університету. Був визнаний призером Всеукраїнського конкурсу захисту наукових робіт Малої академії наук України.

У 2005 р. вступив до Тернопільського національно-економічного університету, де в 2007 році отримав диплом магістра за спеціальністю «Адміністративний менеджмент» та кваліфікацію – менеджер з адміністративної діяльності.

У 2012 р. захистив кандидатську дисертацію та отримав науковий ступінь кандидата хімічних наук у Прикарпатському національному університеті ім. Василя Стефаника.

3. Трудова діяльність

Трудову діяльність розпочав у квітні 2005 р. на посаді директора представництва страхового акціонерного товариства «ОСТРА» у м. Харків.

У жовтні 2005 р. був переведений на посаду заступника голови правління цієї ж компанії у Харківському регіоні.

У червні 2006 р. став помічником-консультантом народного депутата України Матвієнка Анатолія Сергійовича.

У квітні 2007 р. був призначений на посаду головного спеціаліста відділу оздоровлення, праці та соціальної роботи Головного управління у справах сім’ї та молоді КМДА. Травень того ж року, переведений на посаду заступника начальника відділу оздоровлення, праці та соціальної політики Головного управління сім’ї та молоді КМДА, де пропрацював до грудня 2009 р.

У травні 2010 р. продовжив діяльність у якості помічника – консультанта народного депутата України Матвієнка Анатолія Сергійовича.

У лютому 2014 р. призначений на посаду провідного спеціаліста відділу контролю за дотриманням вимог земельного законодавства управління контролю за використанням та охороною земель Державної інспекції сільського господарства. У березні того ж року був призначений на посаду заступника директора Департаменту контролю за використанням і охороною земель у Державній інспекції сільського господарства України.

4. Громадська діяльність

Громадську діяльність розпочав ще у студентські роки. 1999 року заснував та очолив ГО “Екосвіт”, яка успішно займалась вирішенням екологічних питань Карпат. Був членом ВГО «Український Молодіжний Собор». Згодом, увійшов до складу Центральної Ради Української республіканської партії «Собор». Під час «Помаранчевої Революції», у 2004 році обраний керівником молодіжного виборчого штабу коаліції «Сила народу» у Харківській області.

5. Сім’я

Дружина – Прокопів Віра Андріївна. Випускниця економічного факультету Івано-Франківського інституту менеджменту, Тернопільського державного економічного університету. Спеціальність – менеджер ЗЕД. Успішний підприємець, керівник консалтингової компанії «ВП ГРУП».

Син – Прокопів Матвій, 2016 року народження.

Син – Прокопів Володимир, 2007 року народження. Захоплюється - футболом, грою в шахи та вивченням англійської мови.

Донька – Прокопів Ольга, 2009 року народження. Захоплюється танцями та вивченням іноземних мов.

Батько – Прокопів Володимир Васильович – професор, завідувач кафедри фізики і хімії твердого тіла Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника.

Мати – Прокопів Зеновія Михайлівна – інженер-технолог.

Все записи блога