ГлавнаяБлогиБлог Олександра Солонька

Невиправдана істерія навколо Маркова

Інформаційну істерію навколо особи Маркова важко назвати логічною. Ще важче в голові вкладається зміст листа Тимошенко на дану тему. Як написав політолог Петро Олещук, щоб побачити в цьому пройдисвіті нового лідера Півдня та Сходу, і справді потрібно отримати велику дозу радіаційного опромінення.

Фото: timer.od.ua

У «команді професіоналів» Януковича не на стільки тупі, щоб дозволити вирости новому лідеру, який здатний буде розконсолідувати ПР та відтягнути значну частину електорату. Хоч вони й довели країну до межі в усіх сферах, проте інстинкт самозбереження у ВФЯ дуже сильно розвинений і він би відчув якби, Марков і справді становив би якусь реальну загрозу. Якби Марков насправді мав потрібний вплив, задатки, можливості, ресурси та достатнє лоббі для цього, якби його в кінці кінців, хоч трохи боялися, то він давно вже обживався б якщо не в Монако, то десь під Москвою.

Хотілося б нагадати всім його захисникам, що собою являє ця особа.

Це антидержавницький, українофобський та кримінальний елемент. Він брав участь у побитті активістів «Свободи» у 2007 році в Одесі, проти нього було порушено низку кримінальних справ, йому інкримінували рейдерство, зберігання та незаконне поводження з вогнепальною зброєю, хуліганство, напад на працівників СБУ.

Тепер цей «новий лідер» розплакався стосовно безчинств, які відбуваються всередині ПР, знущання над Конституцією, зраду виборців тощо.

Ніхто не сперечається з тим, що спосіб позбавлення мандата через Вищий адміністративний суд є антиконституційним і це є неправильно.

Проте, чи хтось раніше таке від нього чув? Тобто, до того, як в нього відібрали мандат та відігнали від «корита», Маркова все влаштовувало, і позбавлення мандатів через суд було цілком законною процедурою, і фракція ПР у Верховній Раді трималася зовсім не на страху, скуповуванні членів фракції, протистоянні груп впливу, а натомість там панували цілком нормальні робочі та дружні відносини. І він, як тільки-но зайшов у Верховну Раду, швиденько написав заяву про вступ до фракції ПР, певно, вірячи у найкраще.

Тобто, про всі безчинства він покірно мовчав, наповнюючи кишені, а тепер, до нього раптом повернулися слух, зір, і апогеєм «зцілення» стало те, що прорізався голос. І от тепер він почав направо й наліво всіх викривати, звинувачувати, пророкувати політичну смерть Партії регіонів.

Не інакше як дешевою комедією є написання заяви про вихід з фракції. Його викинули як ганчірку, а він грається у принциповість. Та заява, по-суті, є нікчемною та не варта навіть паперу, на якому написана.

Якщо скласти все це до купи, то напрошується очевидний висновок – Марков як був московським блазнем, так і залишився. Як був українофобом, так і залишився. Як був злочинцем, якого досі не покарано за його злочини, так і залишився. Він нічим не кращий, ніж Янукович, ніж донецька «братва».

Хто-хто, а він точно не здатний стати справжнім лідером, адже щоб люди за ним йшли, потрібно їм ще довести, що він того гідний, а він як раз уже давно довів протилежне.

І дуже прикро, що зараз українські медіа носяться з ним як з писаною торбою та, фактично, проводять йому зараз потужну рекламну кампанію.

По-суті, це звичайний злочинець, як і багато хто з тих, хто пройшов до ВР в складі ПР та за її схвалення і нічим неординарним, окрім ненависті до держави в якій живе, він не відзначився.

Мабуть кульмінацією дешевого цирку у виконанні «Марадони», як його називають в одеських кримінальних колах, стала заява про те, що він буде звертатися до Європейського суду з прав людини, з приводу незаконного позбавлення мандата.

Тобто, несамовитий противник євроінтеграції України яскраво демонструє переваги Європи над ЄврАзЕС, РПЦ, ФСБ та іншими ворожими всьому українському суб’єктами, поміченими зловісними абревіатурами. Це також може спрацювати у справі агітації і пропаганди, як демонстрація переваги Європи. Такий собі цікавий конфуз.

P.S. І на останок, ще деякі матеріали на тему веселого життя «нового лідера Півдня та Сходу»:

http://ord-ua.com/2009/03/13/igor-markov-otpetyij-ugolovnik-iz-odessyi-v-roli-perspektivnogo-ukrainskogo-politika/

http://ukranews.com/uk/news/ukraine/2010/04/07/16084

http://news.bigmir.net/ukraine/133082

http://narodna.pravda.com.ua/politics/49b8f924a70a0/

http://gazeta.ua/articles/ukraine-newspaper/_odeskogo-deputata-rozshukuyut-u-kievi/286098

http://tema.in.ua/article/5563.html

http://odessa-daily.com.ua/news/tigipko-svinya-krim-proshloe-yanuk.html

Олександр Солонько Олександр Солонько , Юрист, політичний аналітик, громадський активіст
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram