Медведчук версія 2.0

“Король помер — хай живе король!” — очевидно, на такі слова розраховує колишній канцелярист президента Леоніда Кучми Віктор Медведчук. Як Фенікс з попелу, одіозний політик повстав напередодні парламентських виборів і вже приміряє на собі новий образ.

Фото: censor.net.ua

Це збіг, чи вимушена перерва відпустки у великій політиці? Скоріше, скидається на нереалізовані амбіції доктора юридичних наук і політика в одній особі. Чи може бути корисний Медведчук для команди Януковича? Ось тут і має спрацювати “спортлото”, яке запущене на Банковій.

Поява “незламного” Віктора у соцмережі Facebook додасть певного забарвлення українському політикуму. Як вірний син кумівської системи, Медведчук, навряд чи опуститься до рівня критиканства партії влади Віктора Федоровича і Миколи Яновича аби створити власну альтернативу. Це буде “піховшек №2”, який, з одного боку, у тилу допомагатиме будувати струнку вертикаль влади, з іншого — частково стане громовідводом, поглинаючи певну порцію негативу. Недарма ж Медведчук у грудневому інтерв’ю газеті “Известия в Україні” вихвалявся: “Могу сказать, что и как глава Администрации, и как лидер партии, одной из первых выдвинувшей Януковича кандидатом в президенты, и как человек я был полностью на его стороне. Тогда каждый человек делал свой выбор, независимо от того, какая у него должность”.

Ролик на Уoutube за участю пана Медведчука наштовхує на співчуття, аніж на довіру “протухлому” авторитету. Знайома любов до Ющенка (“оранжевый маразм”) — знову і знову доводить аксіому: він обрав меншу золу.

Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram