Правду і справедливість не переможеш!

До виборців 185 виборчого округу, всіх громадян, засобів масової інформації Херсонщини

Дорогі земляки! Звернутись до Вас мене змусили обставини, які склалися навколо виборів у 185 виборчому окрузі.

Фото: Макс Левин

Я зіштовхнувся із суцільним беззаконням, ігноруванням моїх елементарних прав. Спочатку мене не допускали на зустрічі із громадянами. Закривали будинки культури, школи, обривали об’яви про зустрічі і т.п. Відбувається не прикритий тиск на моїх прихильників.

Замість дискусії щодо шляхів виходу із кризи України, планів розвитку Херсонщини, сіл і міст я спостерігаю суцільну брехню, підлість і порушення Закону. Так великим тиражем випущена фальшива газета «Прозоро», яка містить суцільну неправду. «Відповідальний» за її випуск, мій товариш Іван Чиж не чув про неї взагалі. Друкарня, вказана в газеті, не друкувала її! Аналіз газети свідчить, що її писали професійні провокатори великої партії в столиці України.

В місцевій пресі з’являються статті людей, які пишуть про мене неправду. Як правило, такі люди в районах не проживають і їх ніхто не знає. Так сталося із статтею О. Назарової в Нижньосірогозькій газеті «Червоний промінь» від 27 вересня 2012 року. Ця ж стаття друкувалась і в інших районних газетах та оплачувалась із виборчого рахунку кандидата в народні депутата України С.Хланя.

Чергова порція чорного піару, наклепницькі матеріали містяться в т.з. Зверненні голови міста Генічеська, кандидата в народні депутати, «видатного борця з корупцією» Пінаєва, віддрукованому в Мелітопольській друкарні  накладом 50 тисяч. В цьому Зверненні, колишній працівник спецслужб, пан Пінаєв звинувачує мене в незаконному отриманні трьох державних квартир!? Дані секретаріату Верховної Ради України свідчать, що я отримав по Закону трьохкімнатну квартиру, в якій і проживаю тепер. Хоча за все життя я проживав у 9 квартирах, але ж всі здав при переїздах.

Ніяких грошових компенсацій за придбання житла я ніколи не отримував ні в парламенті, ні в уряді.

Видно пан Пінаєв, відчуваючи що на нього, як кандидата в нардепи, ніхто не звертає уваги, похвалитись роботою міського голови не може, тому і вирішив заявити про себе, обливши брудом колег.

Я звернувся із листом до начальника УВС по Херсонській області генерала Литвина, до Генічеського суду про зупинення беззаконня, про захист своєї честі і гідності. Кошти моральної компенсації за оббріхування я віддам на потреби дитячого садка в м.Генічеську, який не спроможний відкрити міський голова.

Прошу всіх виборців, громадян Херсонщини не піддаватись на підлу брехню і обман. Я був і залишаюсь разом із Вами! Мені нічого боятись. Правду і справедливість не переможеш!

З повагою,

кандидат в народні депутати України

по 185 мажоритарному округу,

Станіслав Ніколаєнко.

Станислав Николаенко Станислав Николаенко , Ректор Национального университета биоресурсов и природопользования Украины (НУБиП)
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram