ГлавнаяБлогиБлог Олега Ляшка

Юля не закликає голосувати за "опозицію" (ВІДЕО)

Звернення політв'язня Юлії Тимошенко неможливо дивитись без емоцій. Мафія при владі посадила нашу Юлю і перетворила її життя на пекло. Я сам сидів у тюрмі з політичних мотивів і знаю, як це страшно. Юля сильна, вона не зламається, якщо відчуватиме нашу підтримку. Ще прийде час справедливості - і вона буде вільною!

По відеозверненню чітко видно, що його "різали" і монтували. Тобто багато слів, які Юля хотіла нам сказати, ми не почули. Яценюк, який на президентських виборах агітував проти Тимошенко, а сьогодні на її горбу преться у Верховну Раду - він боїться, що люди почують правду.

Почують від Юлі те, що вона не підписувала список, який так звана опозиція подала в ЦВК. Почують про те, що відданих Тимошенко людей зі списку повикидали або поставили на непрохідні позиції. Натомість у цьому списку є офісний планктон Яценюка-Мартиненка, бізнесмени, які покупляли у Сєні і Турчинова місця у списку, і політичні діячі, які не підтримували Тимошенко на президентських виборах. Це не тільки особисто Яценюк, а і Гриценко, Парубій, Оробець та інші.

Через їхнє "противсіхство" Юлія Володимирівна не виграла вибори, сидить в тюрмі, а країною керує регіоналівська банда. Зверніть увагу, на відео ми бачимо, що Тимошенко закликає здолати мафію, але вона жодним словом не агітує голосувати за так звану об'єднану опозицію. Тому, що Юля знає, що Кролик і Пастор хочуть, щоб вона і далі сиділа, а вони без її відома керували "опозицією" і допомагали Януковичу. Тільки Радикальна партія звільнить політичних в'язнів і вижене регіоналівську банду з України!

Олег Ляшко Олег Ляшко , Народний депутат України, лідер Радикальної партії
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram