Антисуіцидальний акт опозиції

Чому опозиція голосувала проти відміни недоторканості? Більшість украінців розуміє: відміна недоторканності доцільна лише за умови коли такоі позбудеться президент, судді і парламентарі. За умов голосування на умовах влади - це суіцид.

Кишеньковий президенський конституційний суд кришує недоторканість лакеів-суддів та президента. З іншого боку, регіонали з комуністами намагалися позбавити опозиціонерів будь-якого захисту. У такий спосіб злочинна парламентська більшість намагалася паралізувати діяльність опозиційних депутатів, паралізувати через допити, ув"язнення, переслідування. Влада намагалася встромити ножа у серце опозиціі.

Ми маємо чітку позицію: недоторканість та привілеі мають бути скасовані. Це має бути зроблено одночасно щодо президента, суддів, депутатів. Усі ми маємо постати пред виборцем та законом без усіляких привілеів. І тільки за таких умов ми повернемо довіру до парламенту, повернемо людяне обличчя законодавчому органу держави. Це і має бути першим кроком фактичного перезаснування Украіни аби наша краіна перестала бути політичною резервацією для простих людей і едемом для олігархів та корупціонерів.

Сергій Каплін Сергій Каплін , Народний депутат, представник профспілок в Парламенті, лідер Партії простих людей
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram