ГлавнаяБлогиБлог Сергія Капліна

Прем’єра прем’єра або моя симетрична відповідь Азарову

Знервований прем’єр на засіданні уряду, у паніці, почервонівши, відпускаючи свої чергові «мовні перли», кричав: «Охорона, приберіть депутата за зали. Приберіть під мою відповідальність». Це була «прем’єра прем’єра», таким Азарова Україна не бачила ніколи. Цим депутатом був я – Сергій Каплін: член УДАРу, лідер Народної антикорупційної армії (НАА), мажоритарник від Полтави який переміг «гроші Веревського», адмінресурс Януковича і ще два десятка технічних кандидатів від влади».

Моя симетрична відповідь Азарову буде такою: «Народе України, приберіть Азарова. Приберіть під мою відповідальність». Наступного тижня це має бути питання №1 у Раді. І важливо щоб таку ініціативу опозиції, яка зібрала необхідні підписи депутатів, підтримав український народ.

Миколо Яновичу, ми з вами народилися майже в один день, ви – 17 грудня, я – 15-ого. Вам 66, мені 33. Переконаний, ці цифри та факти стануть, в решті решт, для вас фатальними. Ви підете з «свого насидженого крісла» і Україна отримає новий шанс на відродження, на порятунок. Ви помилка природи української політики, не таким має бути український прем’єр-рятівник. Як тільки податкова з прокуратурою перестане вигравати вибори для партії регіонів – ви підете або сядете. А скоріше за все – перше і друге.

Азаріщина. Другий сезон.

Українські платники податків пам’ятають як саме ви нівечили їх життя, українці добре пам’ятають, що саме ви автор пенсійного колапсу, ганебної податкової реформи, саме ви адміністратор політичного та економічного геноциду над українцями. Тепер ви намагаєтеся забрати право людей контролювати уряд, контролювати через парламент і депутатів. Запам’ятайте, громадяни «наймають» парламент, а парламент «наймає» уряд. І уряд , за Конституцією і Законами, підзвітний Верховній Раді. Хто заважає вам піти на діалог з парламентарями, організувавши плідну співпрацю з депутатами та фракціями? Коли ви припините цей «політичний мозахизм»: перекручувати мову, приймати рішення за які вас ненавидить більшість українців і таке інше? Зупиніться, парламент вам не по зубам, парламент – це останнє що залишилося в українців, усе інше ви захопили, приватизували, відібрали.

Прем’єра прем’єра…

Таким вас ще не бачили українці. Ваші нерви здали бо не вдалося влаштувати дешевий спектакль у якому ви намагалися героїзувати Попова та ще з десяток міністрів і керівників служб які не «покладаючи лопат» боролися із снігом. Ні, Миколо Яновичу не ви, не політики і не ваші чиновники побороли негоду і її наслідки. Це зробили пересічні громадяни. Саме вони, гуртуючись - рятували одне одного і країну. А ви дивилися футбол, їздили кортежем з мигалками, видаючи себе за жертву негоди.

Я прийшов а потім «пішов на кабмін», бо наша фракція УДАР та її Лідер Віталій Кличко доручила мені передати офіційну вимогу до уряду та до вас з президентом - звільнити не заступників-заступників а перших осіб, що винні у тому, що українці пережили справжній колапс, жах, катастрофи.

Я прийшов, бо фракція УДАР попереджає вас про загрозу безпрецедентної повені яка може принести в регіони країни та столицю – катастрофи, епідемії, шкоду, смерті та хвороби. Ми вимагаємо від вас вже сьогодні, підкреслюю – сьогодні, створити штаби для врятування українців від її можливих наслідків. Кожен депутат, чиновник, ви та особисто президент зобов’язані стати на захист українців від катастрофи.

А якщо завтра війна?

І ще одне, саме міністерство оборони відповідальне за те, що українці ледве не «провалилися під сніг», а тепер ризикують «втопитися у воді». Служба МНС підпорядкована саме Міноборони. Влада, яка призначила міністром оборони Лебедєва – екс-менеджера одного з олігархів, помножила безпеку нашої держави га «нуль». Влада перетворила Міноборони з міністерства в розважальний заклад який не здатен убезпечити українців від снігу, тим більше від зовнішніх ворогів чи терористів. А якщо завтра війна? Знову, українці залишаться один на один з загрозою і небезпекою? За що ви здираєте з людей мільярдні податки?

І головне!

Я особисто підготував депутатське звернення до Генпрокурора. До Генпрокурора звернеться фракція УДАРу та Лідер УДАРу Віталій Кличко. Текст свого звернення оприлюднюю через LB.ua у своєму блозі. Його суть дуже проста: «Миколо Яновичу, давай до побачення». Цього чекає вся Україна. Цього чекає увесь світ, бо він прагне бачити Україну сильною і успішною, без Азарова і йому подібних.

Сергій Каплін Сергій Каплін , Народний депутат, представник профспілок в Парламенті, лідер Партії простих людей
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram