ГлавнаяБлогиБлог Олега Ляшка

Піти має Попов, а не «стрілочники»

Звільнення першого заступника голови КМДА Олексадра Мазурчака та кількох дрібніших чиновників - це пошук "стрілочників". Піти має Попов, який як голова КМДА несе персональну відповідальність за безлад, який робиться у столиці.

За чотири дні Попов не зміг почистити місто, хоча обіцяв - максимум до ранку понеділка. Сьогодні вже середа, але водії знову стоять у десятибальних заторах. Чим він займався увесь цей час - в бані парився, спав під теплою периною? Чи може сподівався, що сніг сам по собі розтане? Комунальні служби на чолі з Поповим займаються не зрозуміло чим. Складається таке враження, що єдині люди, які реально чистять місто - це волонтери-добровольці.

Мені цікаво - а скільки під цей шумок буде вкрадено бабла з бюджету? З цього приводу сьогодні ж направлю депутатське звернення і нехай Попов розкаже, скільки за цих три дні "освоєно" бюджетних коштів. Думаю, на людському горі не один чиновник нагрів руки.

 Я не дам цим казнокрадам продовжувати дерибанити Київ! Геть руки від столиці! Якщо ви не можете навести тут порядок, тоді його наведу я.

Олег Ляшко Олег Ляшко , Народний депутат України, лідер Радикальної партії
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram