ГлавнаяБлогиБлог Олега Ляшка

Голова ОВК в 94-му окрузі вже фальсифікує вибори

Голова Окружної виборчої комісії в 94-му окрузі Дмитро Деревенець в присутності близько 100 людей пообіцяв кандидату від Партії регіонів Руслану Бадаєву, що забезпечить йому перемогу на виборах.

Фото: EPA/UPG

Навіщо влаштовувати фарс під назвою «день голосування»? Голова окружкому вже гарантує перемогу провладному кандидату за рахунок адмінресурсу та фальсифікацій, бо в чесній боротьбі регіонал Бадаєв ніколи не зможе перемогти кандидата від Радикальної партії Андрія Лозового.

З кількох достовірних джерел нам стало відомо, що в ресторані «Ранчо «Болівар» було зібрано близько ста людей – це місцеве начальство Васильківського району: начальники управлінь та відділів, керівники комунальних установ та підприємств. Обдзвонювали їх із вимогою прийти з приймальні губернатора Київської області Анатолія Присяжнюка.

Під час зустрічі в цьому фешенебельному ресторані їх казенним коштом годували дорогими наїдками та поїли елітним алкоголем у необмеженій кількості. Присяжнюк представив їм «молочного» магната Руслана Бадаєва як кандидата від влади. А далі губернатор наказав їм зробити все можливе заради його перемоги. Після нього виступав сам Бадаєв. Цей чеченський «цицерон» говорив на публіку так, що частина аудиторії (не забуваймо, що перед тим вони добряче вживали спиртне) відкрито реготала з «оратора».

Що цікаво, був відсутній васильківський мер Сабадаш. Начебто він захворів, а насправді надто хитрий: хоче уникнути в майбутньому відповідальності за фальсифікації. Однак серед присутніх були нинішній голова ОВК Деревенець, а також колишній голова цієї ОВК Мартинюк, який керував фальсифікаціями на минулих виборах. І Деревенець не посоромився пообіцяти перемогу Бадаєву на людях.

Нинішня влада говорить про євроінтеграцію. Яка в …. євроінтеграція, якщо вибори на проблемних округах знову фальсифікують?! Причому задовго до вирішального дня.

Для мене справа честі припинити цей «беєпрєдєл» і забезпечити чесний результат волі виборців Обухівського та Васильківського районів.

Я звертаюсь до керівництва ЦВК з вимогою негайно змінити голову ОВК – фальсифікатора Деревенця.

Якщо це не зроблять вони, я з однодумцями сам рознесу цю кляту ОВК кувалдою!

Олег Ляшко Олег Ляшко , Народний депутат України, лідер Радикальної партії
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram