ГлавнаяБлогиБлог Дмитрия Голубова

Интернет партия обратилась в ГПУ в связи с пиратством в МВД

5 лютого 2012 року у інтернет пресі було повідомлено про виявлений факт розміщення у вільному доступі неліцензійної копії програмного забезпечення Microsoft Windows 2003 Server Enterprise (російськомовна версія) авторські права на які належать Microsoft Corporation (One Microsoft Way, Redmond, WA, 98052-7329, США) на файловому сервері що має адресу 91.227.69.2 (ns.centrmia.gov.ua), яка належить Міністерству Внутрішніх Справ України.

Згідно статті 94 Кримінально-процесуального кодексу підставою до порушення кримінальної справи є повідомлення, опубліковані в пресі. Згідно статті 112 КПК у справі про злочин передбачений частиною 3 статті 176 Кримінального кодексу (порушення авторського права і суміжних прав), якій вчинений працівниками правоохоронних органів, досудове слідство провадиться слідчими прокуратури.

Використовуючи права надані законом “Про доступ до публічної інформації” прошу Вас повідомити:

Чи проводилась перевірка або була порушена кримінальна справа за даним фактом?

Чи проводились або планується проводити слідчі дії з документування даного злочину?

Чи проводились або планується проводити дії з вилучення цього сервера?

Чи проводилась або планується криміналістична експертиза для розрахунку збитків завданих незаконним поширенням об'єкта авторського права?

Чи було встановлено коло осіб причетних до даного злочину, та чи є серед них керівники МВС?

Додатково повідомляю, що згідно статті 21 закону “Про інформацію” до інформації з обмеженим доступом не може бути віднесено інформацію про незаконні дії органів державної влади, органів місцевого самоврядування, їх посадових та службових осіб.

Інформацію на запит прошу надати електронною поштою на адресу: [email protected]

Фото: Дмитрий Голубов

Дмитрий Голубов Дмитрий Голубов , Глава Интернет партии Украины, "известный хакер"
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram