ГлавнаяСпорт

​Ліга Брендів: результати матчів за 1 листопада

У боротьбу вступили команди «Elko» та «Gold». 

​Ліга Брендів: результати матчів за 1 листопада

«Elko» – «Gold» – 2:11 (1:6)

Незважаючи на великий рахунок у матчі, важко сказати, що перевагою на полі володіли переможці. Але вже на перших хвилинах поєдинку «золотарі» провели дві результативні атаки, що дозволило їм збудувати гру на свій лад. Далі гравці «Elko» докладали зусиль і неодноразово намагалися створити небезпеку біля воріт суперників, але мети досягнути вдалося лише одного разу - на передостанній хвилині першого тайму, коли вони у свої ворота пропустили вже шість «сухих» голів.

За свідченням статистики, у другому таймі також не спостерігалося явної переваги однієї з команд, але коефіцієнт корисної дії футболістів команди «Gold» виявився значно результативнішим. Гравці цього клубу забили ще п’ять м’ячів у ворота своїх візаві, на що останні відповіли, як і в першій половині гри, лише одним.

«Friends» – «Ibox» – 7:0 (3:0)

Цей матч пройшов за невеличкої переваги «друзів». Вони поміняли нульовий рахунок на табло вже на третій хвилині. Гравці «Ай-Боксу» намагалися жорстко атакувати, били з далекої відстані, прагнули використати стандартні положення, але успіху досягали футболісти «Friends». «Друзі» у першій двадцятихвилинці ще двічі вразили сітку воріт команди «Ibox». 

У другій половині матчу на майданчику знову ж таки домінував ФК «Friends». Але футболісти «Ай-Боксу» зібралися і на кожен випад суперників влаштовували гострі атаки. У свою чергу «друзі» у цей день були більш активними і впродовж цих двадцяти хвилин забили на один м’яч більше, ніж ФК «Ibox».

Кравченко Віталій, «Ibox»:

- Хочу висловити щиру подяку нашим суперникам. Це та команда, в якої слід навчатися. Колектив гідний бути переможцем і це вкотре довів. Що стосовно нас, то ми характеризуємо гру, як дивну. Ми не використали гольові моменти, а їх було не менше п’яти. Крім того, хочу відзначити хороші дії їхнього воротаря, який провів гру на чудовому рівні. Ми ж рухаємось у правильному напрямку. У команді більшає людей, які прогресують, але не до кінця стараються задля покращення своєї майстерності. Також однією з причин нашої поразки слід вважати помилки, яких припускалася наша команда: в захисті, нападі, передачах тощо. Найближчим часом переглянемо відео з нашою грою і працюватимемо над помилками, оскільки саме вони є найбільшою перепоною успіху.

СОФТКОМ – «Uniqa – 0:4 (0:1)

Поєдинок між цими командами взагалі не передбачав такого результату. Весь перший тайм пройшов в обопільних атаках. Навіть перший гол, забитий аж на 18-й хвилині матчу, не свідчив, що поразка ФК СОФТКОМ буде явною. Усе вирішилося у другій двадцятихвилинці, коли переважно за рівної боротьби команді «Uniqa» вдалося ще три рази занести «круглого» за лінію воріт своїх суперників. Натомість, незважаючи на запеклу гру з боку СОФТКОМу, гравці якого використовували всі ділянки поля, їм не вдалося забити навіть гол престижу. 

Сергій Бобровський, СОФТКОМ:

- Матч видався цікавим і видовищним. До середини другого тайму ми відчували свою перевагу, яку, на жаль, не вдалося перетворити на голи. А потім стався збіг обставин: ми пропустили два м’ячі у свої ворота і це дуже сильно далося взнаки на якості гри команди. Хоча забиті нами голи – це не заслуга суперника, а наше недопрацювання, яке нас засмутило. У підсумку команда розсипалася і провела кінцівку матчу не в кращому дусі. Проте, є динаміка щодо покращення гри і, сподіваюсь, що наступний матч буде за нами.

Олександр Крижанівський, «Uniqa»:

- Нам вдалося нав’язати суперникові наш стиль гри, хоча це було нелегко. Не можу не відзначити те, що нам пощастило у цьому матчі, оскільки обидві команди прагнули перемогти, але нам поталанило більше. Ми припускалися чимало помилок, над якими ще слід працювати, і їх викорінення - це справа не одного тренування. А ще про поєдинок скажу, що не очікував такого результату, і це при тому, що ФК СОФТКОМ - дуже складна і безкомпромісна команда. 

Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram