Блог Валерія Дубіля

Народний депутат

Валерій Дубіль

Народний депутат України VI, VII і VIII скликань (фракція ВО «Батьківщина»). Член Політичної Ради ВО «Батьківщина».Народився 26 вересня 1973 року в м. Червоноград Львівської області у родині військовослужбовця. Згодом родина, у зв’язку зі службою батька, переїхала до м. Прилуки Чернігівської області.

У 1992 році закінчив Прилуцьке медичне училище за фахом фельдшер-акушер. Потім працював фельдшером приймального відділення Прилуцької центральної міської лікарні.

З 1998 до 2002 — депутат Прилуцької міської ради.

У 2000 році засновує Благодійний фонд «Європа». Нині народний депутат - його почесний президент. За ініціативи Валерія Дубіля благодійний фонд з часу існування започатковує понад 30 соціальних програм для мешканців Чернігівщини. Найвідоміші – «Твоя квартира починається з під’їзду», «Дитячий майданчик у кожен двір», «АРТ-канікули», «Програма підтримки учасників ІІ Світової війни», «Від Миколя до Різдва», «Програма підтримки освітніх закладів» та інші.

У 2004 році здобув ступінь магістра в галузі економіки, закінчивши Київський національний економічний університет (спеціальність «Економіка і підприємництво»).

З 2006 до 2008 — депутат Дніпровської районної ради м. Києва.

З 9 червня 2008 до 12 грудня 2012 — народний депутат України 6-го скликання від «Блоку Юлії Тимошенко», № 174 в списку. Член Комітету Верховної Ради з питань фінансів, банківської діяльності, податкової та митної політики.

На парламентських виборах 2012 р. був обраний депутатом Верховної Ради України по одномандатному мажоритарному виборчому округу № 205 від партії Всеукраїнське об'єднання «Батьківщина». За результатами голосування отримав перемогу, набравши 50,20% голосів виборців. Заступник голови Комітету Верховної Ради з питань бюджету.

На наступних парламентських виборах включений до виборчого списку партії ВО «Батьківщина» №19. 9 червня 2015 року Центральна виборча комісія зареєструвала Валерія Дубіля народним депутатом.

04 березня 2016 року обраний конференцією Чернігівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» головою. 16 березня того ж року зареєстрований в юстиції як голова обласної парторганізації.

Одружений, батько чотирьох дітей, дідусь.

Все записи блога