ГлавнаяБлогиБлог Олега Ляшка

Регіонал Супруненко обіцяє розправитись з кандидатом від Радикальної партії Оленою Гетьман (ВІДЕО)

Люди регіонала Олександра Супруненка обіцяють фізично розправитись з його опоненткою – кандидатом від Радикальної партії Оленою Гетьман у випадку, якщо вона заявить до Генеральної прокуратури і долучить у якості доказів відео відзняте вдома у жительки Дарницького району, на якому зафіксовано факт підкупу виборців.

Наш кандидат – Олена Гетьман балотується з Супруненко по округу № 216, що об’єднує Дніпровський і Дарницький райони Києва.

Починаючи з червня поточного року, жителям будинків по вул. Харківське шосе почали роздавати гроші у сумі 50 гривень щомісяця. Після чергового візиту «добродія» до квартири родички Олени Гетьман, яка назвалася Наталею, стало відомо, що гроші мешканцям Харківського мікрорайону роздає кандидат в депутати - регіонал Супруненко, який є рідним братом колишнього зятя Черновецького.

23 вересня, до Олени Гетьман біля під’їзду будинку, в якому вона мешкає підійшли двоє невідомих чоловіків і попередили – якщо Гетьман передасть до Генпрокуратури відзняте відео – буде боляче.

Саме тому, сьогодні ми з кандидатом від Радикальної партії Оленою Гетьман, звертаємось до Генерального прокурора Пшонки і вимагаємо порушити кримінальну справу проти злодія Супруненка, який має на меті лише одне – роздерибанити Дарницький район, як це робив його родич Черновецький по всій столиці.

Ми вимагаємо негайно притягнути до відповідальності Супруненка і його людей, які крім того, що виборців підкуповують, ще й по ночах переслідують жінок і погрожують фізичною розправою. Партія регіонів не вміє чесно конкурувати! Це тільки бандити можуть погрожувати, бити і позбавляти людей життя в цинічній боротьбі за місце у парламенті!

Нам відомо і те, що взамін на гроші у вересні представники Супруненка почали вимагали від мешканців району ксерокопії паспортів і примушували ставити підписи у якихось сумнівних заявах.

24 вересня відповідне звернення з відеороликами було передане до Генеральної прокуратури. Крім того Олена Гетьман звернулася до Дарницького РУГУ МВС у м. Києві з вимогою порушити кримінальну справу за ст. 157 КК України, що передбачає покарання за підкуп виборців.

Олег Ляшко Олег Ляшко , Народний депутат України, лідер Радикальної партії
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram