ГлавнаяБлогиБлог Олега Ляшка

Я не дам обдирати пенсіонерів

Зареєстрував у Верховній Раді проект закону, в якому запропонував зробити безкоштовною для пенсіонерів заміну водійського посвідчення старого зразка на нове.

Заміна старих на посвідчення нового зразка - ніщо інше, як примха влади і новий широкомасштабний проект по відмиванню грошей з населення, і держава свою примху реалізовує за рахунок пенсіонерів, змушуючи їх витрачати левову частину свого місячного бюджету на те, щоб замінити одне посвідчення іншим.

Сьогодні влада намагається у будь-який спосіб здерти з людей останні гроші. Так, з 1 січня 2014 року водійські посвідчення часів Радянського Союзу вважаються в Україні недійсними. А заміна на нове обійдеться пенсіонеру в 400 гривень. Це в той час, коли пенсія у більшості людей похилого віку не перевищує 840 гривень. Крім того, завдячуючи рішенню влади, ДАІ наділено правом перевіряти екзаменаційну картку водія, видача якої у будь-якій автошколі, МРЕО чи ДАЇ влетить у додаткову копійку.

Саме тому, мій законопроект спрямований на те, щоб пенсіонери мали змогу безкоштовно замінити свої водійські посвідчення. Відмивання грошей за рахунок пенсіонерів в Україні не буде!

Олег Ляшко Олег Ляшко , Народний депутат України, лідер Радикальної партії
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram