ГлавнаяБлогиБлоги Миколи Даневича

Провінційні керівники перетворили центр Києва на автовокзал

В центрі Києва, біля Палацу України вже довгий час паркуються в режимі автовокзалу мікроавтобуси сполучення Київ - Біла Церква.

Фото: Микола Даневич

Згідно з розкладом, автобуси відправляються кожні півгодини. На паркувальному майданчику постійно знаходиться біля 40 мікроавтобусів. Виникає питання, чому замість того, щоб звільнити центр Києва від заторів і загазованості, представники влади створюють незручності для киян? Адже, щодня вулиця Червоноармійська стоїть у заторі. Слід зазначити, що всі припарковані автобуси стоять на обліку в Київській області і фірма-перевізник теж з Київської області. Питання, що з цього місту Києву?

Також, не піддається ніякому розумному глузду, як можна зробити «автовокзал» зі стоянки біля Національного Палацу України - головного концертного майданчика держави. Навряд чи таке могло б спасти комусь на думку в столицях Європейських країн… Зрозуміло, що провінційна команда Попова і мислить по-провінційному…

Сподіваюсь, що найближчим часом міська влада перегляне питання розташування цього так званого «автовокзалу» в центрі Києва і перенесе стоянку міжміських мікроавтобусів на окраїну міста.

Микола Даневич Микола Даневич , Громадський діяч
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram