ГлавнаяСпорт

Ліга Брендів: результати матчів за 15-те листопада

У вівторок у турнірі з міні-футболу «Ліга Брендів» відбулося два матчі. В обох двобоях команди «Elko» та «ЕКО-Маркет» перемогли з великим рахунком. Проте, статистика матчів свідчить, що перевага переможців не була 100-відсотковою. Провали в обороні та неефективні дії в нападі спостерігалися в усіх командах, але приємно, що всі учасники змагань прагнули йти вперед, боротися за кожен м’яч тощо. 

Ліга Брендів: результати матчів за 15-те листопада

«Elko» – СОФТКОМ – 10:4 (5:2)

Із невеликою перевагою, але з великою різницею у рахунку пройшов цей поєдинок. Хоча вагому заявку на перемогу ФК «Elko» зробив вже на 2-й хвилині, коли рахунок змінився на їхню користь. Потім в результаті безкомпромісної боротьби цифри на табло змінювалися стрімко, як і тривала сама гра. Але «СОФТКОМівцям» вдалося забити лише двічі, а їхнім візаві значно більше. За свідченням статистики, обидві команди не поступалися одна одній, але гравці «Elko» були більш влучнішими. 

У другій половині двобою також спостерігалася нібито й рівна гра, але подекуди складалося враження, що пані-удача відвернулася від команди СОФТКОМ. Незважаючи на їхні старання, м’яч після їхніх ударів наполегливо не йшов у ворота, або на його заваді виникав захист та голкіпер «Elko». Натомість останні використали коефіцієнт корисної дії і відповідно їхні удари в рамку були більш ефективними. Тому у другій двадцятихвилинці їм вдалося розписатися у воротах суперника рівно стільки ж скільки у першому таймі.

Сергій Бобровський, президент ФК СОФТКОМ:

- Я не грав, але спостерігав за матчем. Було помітно, що ми на тренуваннях добре попрацювали над технікою гри, а тепер необхідно попрацювати над реалізацією. Маємо багато нереалізованих моментів, крім того багато пропускаємо, а забивати не можемо. Ось це і створює певний дисбаланс. Ми зробимо висновки і найближчим часом попрацюємо над реалізацією і в подальшому будемо збільшувати оберти. 

А ще ми обов’язково попрацюємо над усіма аспектами і перебудуємо тренувальний процес, тобто покажемо іншу гру: більш яскраву у нападі та більш надійну у захисті. Незважаючи на рахунок і поразку загалом, ми задоволені грою, старанням наших футболістів тощо. У вівторок спрацювало старе футбольне правило: «не забиваєш ти – забивають тобі». Наші гравці трохи спасували на промахи, які припускали під час гри, і це зіграло свою негативну роль у грі. 

Тим більш, ми програли не слабкій команді. Вона входить до четвірки найсильніших клубів. Дуже хотілося зустрітися б з ними ще раз. Тоді ми вже змінимо характер гри. Наша назва складається з двох слів: «soft» у перекладі з англійської – «м’який», «приємний», а «com» – компанія. Тому ми і намагаємось грати м’яко і приємно, а в спорті треба бути трохи жорсткішим. Вітаю усіх прихильників футболу з перемогою збірної України у матчі проти збірної Австрії. 

«ЕКО-Маркет» – «Укр.НГІ» – 9:2 (4:1)

У цьому матчі зустрілися аутсайдери, але, виходячи з результату гри, одна з команд явно прагнула вирватися з нижньої частини турнірної таблиці. Матч почався з наступальних дій «ЕКО-Маркету», а успіху вдалося досягнути лише на 5-й хвилині. Атаки «нафтогазовиків» теж мали місце, але їхня результативність була вкрай низькою. Їм вдалося лише одного разу «розписатися» у воротах своїх візаві. Для скорочення рахунку цього виявилося замало.

У другому таймі ініціативою на полі знову ж таки володіли «еко-маркетівці» і забили на один гол більше, ніж у першій половині зустрічі. Важко сказати, що гравці «Укр.НГІ» «злили» матч, але, незважаючи на їхні прагнення не програти, вони все ж таки не виглядали так переконливо, як це належить переможцеві.

Денис Шененко, «Еко-Маркет»:

- Вважаю, що з проведенням матчу проти ФК СОФТКОМ закінчилася «чорна смуга» для нашої команди. Принаймні, хочеться у це вірити. Суперник продемонстрував непогану гру, але в нас виходило все. Перед грою із гравцями була проведена виховна робота. Хлопці все зрозуміли та усвідомили. Наші гравці зіграли добре, хоча за п’ятибальною системою я оцінюю гру своєї команди на «4-». Звичайно, були певні помилки, оскільки ідеальні ігри – це велика рідкість, але у вівторок ми припустилися мінімум помилок. 

Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram