ГлавнаяБлогиБлог Юрия Чевордова

Терміновий імпічмент президента

Що має статися раніше виборів президента? На мій погляд - закон про його звільнення, а точніше, про його імпічмент. Кращого моменту для цього складно придумати. Зараз, всі учасники майбутнього процесу виборів рівновіддалені від цієї посади. Ніхто не знає, хто буде наступним президентом. І тому, це найкращий час, щоб переглянути і спростити процедуру імпічменту.

Потім - не вийде. Так, конституція буде змінюватися, так, функції президента будуть обмежені. Але, тим не менш, як демонструє історія, була б людина, а конституцію завжди поміняти можна . Віктор Федорович це чудово продемонстрував.

І тому- то геть спокуси, які самого законослухняного демократа перетворюють на авторитарного диктатора. Гуляти, так гуляти...  У сенсі міняти, так міняти. Реформувати, так реформувати.   І якщо вже всі стратегічні зміни в країні проходять під негласним гаслом «Вся влада радам », і ці зміни торкнуться і прем'єра, якого визначатиме більшість, і тепер вже ОДА, які Арсеній Яценюк  хоче перетворити на виконкоми, підзвітні Радам, то сам Бог велел підвести під легенький імпічмент майбутнього президента.  

Тим більше, що прикро нікому не буде, тому, що це буде робитися знеособлено.

Юрий Чевордов Юрий Чевордов , Политический эксперт
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram