Під час зібрання УСПП відбулася виставка ікон на підтримку ПДМШ

Виставка ікон на ящиках з-під набоїв, відбулася у п'ятницю в Державній резиденції на вул. Грушевського під час урочистого зібрання, яке Український союз промисловців і підприємців проводив з нагоди Дня підприємця, що відзначається в неділю. Виставку ікон авторства київських художників Софії Атлантової та Олександра Клименка організовано на підтримку Першого добровольчого мобільного шпиталю ім. Миколи Пирогова, головними спонсорами якого є митці.

Фото: ПДМШ

За словами Олександра Клименка, на заході була представлена лише третина колекції ще непроданих робіт, створених у рамках мистецької акції "Придбай ікону – врятуй життя", а решта зараз експонується у Сполучених Штатах і Канаді. До цього виставки ікон, написаних на привезених з фронту ящиках з-під боєприпасів та озброєнь, вже відбулися в багатьох містах країн Європи та Північної Америки. Надходження від продажу ікон автори передають до ПДМШ.

Під час засідання президент УСПП Анатолій Кінах також вручив Олександру почесну грамоту від Київського міського голови Віталія Кличка "за сумлінну працю, вагомий особистий внесок у справу підтримки та допомоги учасникам АТО, активну громадську позицію".

У березні цього року ПДМШ і УСПП стали партнерами, підписавши Меморандум про співробітництво.

Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram