ГлавнаяБлогиБлог Олексія Матюшенка

Як зробити дорогу обласного значення проїзною

З 1 серпня дороги з індексом “Т” або, так звані, дороги територіального значення перейшли на утримання обласних державних адміністрацій. У зв'язку з цим нашому району дісталася вщент розбита, схожа на решето дорога Т-1706 Гадяч – Опішня.

Фото: надане Олексієм Матюшенком

Дорога довгий час не ремонтувалася, а дорожнє покриття на ній потребувало капіталовкладень. Із державного бюджету жодної копійки коштів не було передбачено для відновлення цієї ділянки автошляху. Як висновок: дістатися із Гадяча до Полтави через Зіньківський район стало чи не найбільшою проблемою. А відремонтувати дорожнє полотно — нездійсненною місією.

Не в наших правилах відступати перед проблемами. Тим паче, що є завдання від обласної влади — зробити всі шляхи до обласного центру проїзними і безпечними для громадян. Ми з відповідальністю ставимося до доручень, тому дорога Гадяч-Опішня в межах Гадяцького району повністю відремонтована.

Наступний відрізок, за який ми беремося — це ремонт автошляху в межах Зіньківського району. Ремонтні роботи проводяться за кошти районного бюджету та державної субвенції у сумі понад два мільйони гривень, яка буде виділена на державне підприємство «Агентство місцевих доріг Полтавської області».

Відновлювати ділянку шляху до Опішні й надалі плануємо струменевим методом успішно перевіреним у нашому районі. Я вважаю, що застосування сучасних технологій в ремонтні доріг — це шлях до покращення і швидшого просування ремонтних робіт.

Першочергове завдання — мобілізувати всі сили та засоби для реалізації спільної мети. І зробити дорогу до обласного центру комфортною та безпечною для пересування. На прикладі нашого району можу впевнено сказати, що місія цілком здійсненна, якщо об’єднати зусилля і діяти заради інтересів громадян.

Я впевнений, що спільними зусиллями крок за кроком приведемо українські автошляхи до ладу, зробимо сучасні дороги, якими буде комфортно і безпечно користуватися нашим людям.

Олексій Матюшенко Олексій Матюшенко , депутат Полтавської обласної ради
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram