Блог Павла Різаненка

Народний депутат України, фракція "УДАР"

Павло Різаненко

Народився в 1975 році у с. Красилівка Броварського району.У 1992 році закінчив Броварську середню школу № 2, за успіхи у навчанні нагороджений срібною медаллю.

З 1992 року по 1994 рік навчався в Київському торговельно-економічному інституті (КТЕІ) на факультеті економіки та менеджменту за спеціальністю “Зовнішньоекономічна діяльність підприємств”.

У 1994 році виграв конкурс та отримав грант NAFSA/USAID на навчання в США.

У 1996 році закінчив Грейсленд Коледж (Graceland College,США) та отримав диплом бакалавра за двома основними спеціальностями «Бізнес Адміністрування» (з поглибленим вивченням предметів Фінанси та Міжнародний Бізнес) та «Економіка»; та за однією неосновною спеціальністю «Математика».

У 2001 році виконав необхідні вимоги та отримав міжнародний професійний сертифікат Дипломованого Фінансового Аналітика (Chartered Financial Analyst (CFA), США).

Професійну діяльність розпочав у 1996 році в українському підрозділі міжнародної аудиторської компанії «Ернст енд Янг» на посаді аудитора, а через 2 роки обійняв посаду старшого аудитора.

З 1999 року по 2005 рік працював у Москві в інвестиційній компанії «Тройка Диалог», де пройшов шлях від консультанта до директора управління інвестиційно-банківської діяльності.

З 2005 року по 2007 рік працював в інвестиційній компанії «Ренессанс Капитал» (РФ) директором управління інвестиційно-банківської діяльності, відповідальним за гірничо-металургійний сектор.

З 2005 року по 2006 рік був членом ради директорів компанії ОАО «Корпорация «ВСМПО-АВИСМА» (РФ) – міжнародного лідера з виробництва титану та виробів з нього для світової аерокосмічної галузі.

У жовтні 2010 року був обраний депутатом Броварської міської ради VI скликання по мажоритарному виборчому округу №20. Кандидатом у депутати був висунутий партією «Сильна Україна».

У листопаді 2011 року став головою Броварської міської громадської організації «Прозоре суспільство».

З січня 2012 року – Голова Київської обласної громадської організації «Громадський захист Київщини».

З 12 грудня 2012 року – народний депутат України VII скликання, обраний по одномандатному виборчому округу №97. Кандидатом у народні депутати України на парламентських виборах 2012 року був висунутий Політичною партією “УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка”. Безпартійний. У Верховній Раді України входжу до депутатської фракції Політичної партії “УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка”.

З 25 грудня 2012 року працюю на посаді заступника голови Спеціальної контрольної комісії Верховної Ради України з питань приватизації та є членом Комітету Верховної Ради України з питань бюджету.

Одружений. Виховую двох дітей. Проживаю в місті Бровари.

Все записи блога