ГлавнаяБлогиБлог Олега Ляшка

Вимагаємо провести вибори мера Києва

Ми, Радикальна партія, вимагаємо негайного проведення виборів київського міського голови в зв'язку із складанням чинним градоначальником Леонідом Черновецьким своїх повноважень.

Як відомо, 1 червня Леонід Черновецький написав заяву про відставку з посади Київського міського голови.

"Це рішення повністю зважене. Воно було прийнято мною для того, щоб уникнути будь-яких політичних інсинуацій і використання різними політичними силами ситуації з призначенням наступних виборів Київського міського голови і трактування терміну моїх повноважень", - заявив Черновецький.

Я вважаю, що Черновецький написав цю заяву не від безвиході, а регіонали змусили його це зробити.

Черновецький боявся, що його посадять за дерибан, який він влаштував у столиці. Тому відкупився від них і погодився на роль лише номінальної голови - такої собі англійської королеви чи троєщинської цариці. Реально ж містом керував ставленник бандитської влади Попов. Партія регіонів змусила Черновецького написати заяву про відставку, щоб остаточно узурпувати владу в Києві.

Регіонали голова КМДА Попов і секретар Київради Герега хочуть керувати столицею у ручному режимі, остаточно наплювавши на закон, права інтереси киян. Тому я вимагаю від Верховної Ради згідно закону негайно призначити дату виборів київського міського голови та київської міської ради на найближчий час. Я братиму в них участь, бо і Попов, і Кличко будуть мерами не краще Черновецького. Знаю, що ми переможемо і наведемо лад в нашому Києві, зробимо його столицею світу.

У випадку виборів і мера, і Київради Радикальна партія Ляшка (РПЛ) виставить список своїх кандидатів.

Це будуть найдостойніші молоді люди, здатні зробити Київ світовим економічним, політичним і культурним центром. Зараз тривають кастинги, ми вибираємо найкращих. Шанс є у кожного!

Олег Ляшко Олег Ляшко , Народний депутат України, лідер Радикальної партії
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram