ГлавнаяБлогиБлог Олега Ляшка

Люстрація врятує Україну

Я зареєстрував законопроект про люстрацію у Верховній Раді України, адже переконаний, що радикальна ротація еліт дасть можливість підняти Україну з колін.

Люстрація - єдиний шлях реально очистити владу, яку слід віддати молодим, енергійним, талановитим і креативним патріотам своєї Вітчизни. Саме молодь, за яку немає кому замовити слівце, може змінити нашу державу, а не ті дідугани, що десятиліттями тільки те й роблять, що обдирають український народ, як липку.

Фото: Макс Левин

Я впевнений, що чистка кадрів повинна стосуватися не лише комуністів та колишніх агентів спецслужб.

Перш за все, потрібна люстрація тих, хто 20 років керує Україною. Тому потрібно заборонити займати державні посади і бути депутатами тим, хто за роки незалежності були президентами, прем'єр-міністрами, міністрами, головами держкомітетів.

Більшість депутатів вже давно треба примусово відправити на пенсію, бо добровільно вони від такої халяви - сидіти, нічого не робити, при цьому отримувати щомісяця по 20 тисяч гривень пенсії і стільки ж зарплати - не відмовляться. А тим часом, студенти, навіть не закінчивши навчання, змушені тікати закордон, виконувати брудну роботу та вірити у світле майбутнє на чужині!

Коли ми разом з моїми дівчатами та хлопцями здобудемо більшість у парламенті, в першу чергу, я проведу чистку кадрів. Ми зробимо так, щоб громадяни, старші 60 років, не мали права обиратися до парламенту. Якщо чинний народний обранець досягає такого віку в процесі скликання – його повноваження мають автоматично припинятись.

Олег Ляшко Олег Ляшко , Народний депутат України, лідер Радикальної партії
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram