Блог Богдана Шаповала

Директор Ради з питань експорту продовольства (UFEB, Ukrainian Food Export Board)

Богдан Шаповал

Народився 15 вересня 1990 року в Уманському районі Черкаської області. Вищу освіту здобув в Уманському національному університеті садівництва за спеціальністю менеджер зовнішньоекономічної діяльності, отримав диплом магістра. Кар’єру розпочав у 2010 році, як помічник економіста на торговельному підприємстві «Комплекс-Сервіс-Постач». З вересня 2010 по січень 2012 року обіймав посаду менеджера по роботі з клієнтами в компанії «Пронікс», після чого два роки працював проектним менеджером в Асоціації виробників молока.

З квітня 2014 по січень 2015 року працював на посаді помічника заступника міністра аграрної політики та продовольства з експортних питань, а в лютому 2015 року очолив Раду з питань експорту продовольства (UFEB).

Є постійним учасником програм Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (FAO) та Інституту торгівлі та досліджень ООН (UNITAR) щодо вирішення проблем торгівлі сільськогосподарськими товарами через міжнародні та регіональні торговельні договори.

Вільно володіє українською та російською мовами, англійською – на професійному рівні, вивчає арабську.

У шлюбі з 2016 року.

Все записи блога
  • Що готує для експортерів ринок землі Запровадити ринок землі можна лише один раз, тому ми не маємо права на помилки. Але ми також прекрасно розуміємо, що перевірити всі теорії та здогади можливо лише на практиці.
  • Зради й перемоги експорту продовольства 2016 року Цей рік став для українських експортерів продовольства новим випробуванням на міцність. Після краху торговельних відносин з Росією ми нарешті бачимо, що Україна відкриває для себе…