ГлавнаяБлогиБлог Рены Назаровой

Доля нашого Києва – в наших руках!

Сподіваюсь, кияни нарешті зняли рожеві окуляри і в них більше не виникає сумнівів, що київські вибори не потрібні, за великим рахунком, ані владі, ані опозиції. Логіку ПР ще можна зрозуміти. Влада і досі чужа у столиці. І результати останніх парламентських виборів це продемонстрували. А, отже, її шанси на перемогу у Києві зараз просто мізерні. Тож залишається, лишень, відтягувати дату проведення виборів якнайдалі. 

Але опозиція, по суті, здала інтереси киян в день голосування, коли пішла за сценарієм влади і не змогла чи, краще сказати, не захотіла відстояти питання призначення виборів Київради та Київського міського голови.

Та поки політики продовжують відкладати гру у шахову партію, кияни лишаються сам-на-сам зі своїми проблемами. Нещодавній сніговий апокаліпсис, який паралізував усю столицю, якнайкраще це довів. Міська влада замість того, щоб боротись з наслідками негоди шукає цапів-відбувайлів…

Ситуація у Києві гостро критична. Складається враження, що проблем у нас з кожним днем все більше і більше. Знищення Гостинного двору, аварійний стан Бортницької станції аерації, незаконні забудови, земельний дерибан, жахливий стан доріг – це лише верхівка айсбергу.

Впевнена, всім нам, зрештою, терпець урветься. Але, на жаль, пару поки що ми випускаємо лише у соціальних мережах та власних блогах. Зараз вже цього замало.

Кияни! Досить терпіти!

Нас хочуть позбавити не тільки законного права обрати собі мера, але й в цілому місцевого самоврядування.

Ми не бидло! Нам потрібна легітимна влада, яка представлятиме наші з вами інтереси, з якої ми зможемо спитати за її гріхи. Не гауляйтер, не призначенець, а обраний киянами Київський міський голова.

Тут живуть наші з вами діти. Давайте думати про їхнє майбутнє!

Ми – не раби! У нас є людська гідність.

Нас багато! Ми сильні! І разом ми зможемо все.

У вівторок, 2 квітня, останній, за законом, термін прийняття рішення парламентом про призначення київських виборів на друге червня.

Після цієї дати київська влада стане просто нелегітимною.

Київська громадо, досить розраховувати на політиків!

Ми не здамося без бою!

Прийди 2 квітня до Верховної Ради! 

Рена Назарова Рена Назарова , Тележурналіст, лідер громадської організації «Київський форум»
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram