Навальний... Україна, Янукович

Путін дав Навальному 5 років колонії. Дехто радіє, що не живе в Росії. Але радіти, насправді нема чому. Я вже мовчу про Тимошенко, але в даний момент близько 10 чинних кримінальних справ по "свободівцях" за політичну діяльність, за аутсайдерською інформацією - готують ще близько 40 справ.

Тому в Україні будь-хто, хто реально протистоїть "сім'ї" наражається на небезпеку якщо не криміналу, то фізичного побиття чи залякування. Цей факт вже ніхто не спростує.

Якщо говорити про Росію, Путіна скинути дійсно важче, адже РФ і більша по території за Україну і карлик сидить на газо-нафтовій трубі. Але ж нічого неймовірного немає. Микола II теж вважав, що буде правити вічно. В Україні ж - це ще реальніше.

Однак ми страждаємо на багатовікову "хворобу" - українці зраджують продаються кремлю/полякам/будь-кому, хто платить більше. І уособленням цієї зради, яка веде до повної втрати держави є полковник Нос, який свого часу вирішив долю Мазепи, відкривши зсередини Батурин, після чого Петро I вирізав всіх мешканців, чим жахнув козаків. "Хохли" і зараз зраджують, стають тушками, звертаються до іноземних держав, аби ті визнали їх співгромадян винуватцями геноциду, забезпечують "януковичам" всі умови для довгого і щасливого "царювання".

Власне, тому нам не слід аж надто перейматись Навальним, тим паче, коли він говорить про Україну, то можна почути того ж Путіна.

Однак уроки слід переймати. І допис Навального у переддень вироку стосується таким же чином і українців. Все залежить від кожного з нас і те, що хтось проголосував за "Свободу", чи іншу опозиційну партію, не складає з нього обов'язку боротися за наше майбутнє ОСОБИСТО! Ніхто за нас нічого не зробить, тому давня українська приказка "гуртом і батька легше бити" має стати інструкцією до дій, інструкцією до змін.

Тільки цього разу очевидно, що в 2015 році ніяких рішень про 3 тур не буде, адже КС очолила людина, яка вже 30 років особисто служить "сім'ї"! Як би цього не хотілось, але без силового варіанту Янукович владу не здасть, тому слід готуватись! Тільки Янукович не враховує одного - в 2015 людей від погромів і силових захоплень адмінбудівель вже ніякий "ющенко" стримувати не буде!

Олександр Аронець Олександр Аронець , Політичний експерт ГО «Всеукраїнска Люстрація»
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram