ГлавнаяСпорт

Бренд Ліга: результати матчів за 30 жовтня

У Бренд Лізі відбулися чергові матчі. 

Бренд Ліга: результати матчів за 30 жовтня
Фото: djtechtools.com

«Аеропорт» – «Сатурн» – 3:0 (0:0)

«Авіатори» провели декілька ігор на турнірі і зарекомендували себе однією з найпотужніших команд. Цього разу сенсація була, як ніколи, близькою. Із перших хвилин матчу бориспільці розгорнули масовані атаки на ворота суперників і впродовж усього тайму ніяк не могли проштовхнути м’яч у ворота. «Сатурнівці» також не виглядали статистами і влаштували декілька гострих контратак, які завдали неприємностей ФК «Аеропорт».

У другій половині гри захист «Сатурну» припустився помилок, а більш іменитий суперник ними вдало скористався. Крім того, бориспільці виглядали більш енергійними і на високих швидкостях забили три «сухі» голи.  

Юрій П’ятець, тренер ФК «Аеропорт» (Бориспіль):

- Ми тільки починаємо налаштовуватись на хороші матчі. Непросто перейти з великого футболу на міні-футбол. Можливо, комусь може здатися, що в команді є професійні футболісти, але це не так. Усі, хто у складі команди, є працівниками Бориспільского аеропорту. У грі із «Сатурном» помітив чимало каламбуру. Хлопці тільки-но входять у свій ритм, набуваючи куражу. 

У наступній грі буде зовсім інший підхід – команді буде легше, оскільки, повторюся, нам дуже важко акліматизуватися після матчів на великому полі, під відкритим небом, до матчів у приміщенні на малому майданчику.

Андрій Свиридов, гравець команди «Сатурн» (Київ):

- Нам у цьому двобої не вистачило елементарного фарту. Хоча у першій половині ми створили три чудові гольові моменти, які, на жаль, не реалізували. І це проти міцної команди. А в другому таймі хлопці просто втомилися. Також ми врахували минулі помилки після попереднього матчу і стали більше гравців відтягувати в лінію захисту, тому що це наше слабке місце. Незіграність в обороні створює нам клопіт. Сподіваюсь, що все буде добре і з кожним матчем наш клуб додаватиме.

СТ «Іллічівське» – КЮЗ – 2:9 (0:4)

Сенсацією дня можна назвати цей поєдинок, оскільки «іллічівці» зарекомендували себе своєрідним міцним горішком турніру. Тому поразка у сім м’ячів здалася незвичайною. Гравці СТ «Іллічівіське» вже у середині першого тайму помилилися в обороні та середній лінії, чим у свою чергу скористалися ювеліри. Кинувшись відіграватись страховики отримали ще кілька голів. У другому таймі «іллічівці» будь-що намагалися відігратися; замінили воротаря на п’ятого польового гравця, але до позитивного результату це не призвело. Вони пропустили у свої ворота ще п’ять голів, а відповісти спромоглися лише двома.

Максим Гриценок, тренер команди СТ «Іллічівське» (Київ):

- Справа у тім, що ми до цього матчу підійшли халатно. Це й стало причиною такої розгромної поразки. Крім того, маємо двох травмованих гравців після матчу з «Кий-Авто» їхні ушкодження доволі серйозні. Решта колективу безвідповідально поставилася до гри – недооцінили суперника. Сьогодні нам не вдалося зібрати основний склад, тому на початку гри виступали дублюючим, а двоє більш досвідчених гравців влилися у колектив трохи пізніше. Ніхто не очікував від наших візаві такого шаленого опору. 

Ще хочу відзначити одну причину поразки – наші гравці легкі за своєю вагою і тому жорстка боротьба для них небезпечна. Я вважаю, що нічого страшного не трапилося. Після цієї гри ми зробимо висновки і у наступному матчі ви побачите інший футбол. Будемо боротися!

- Які помилки у грі своєї команди Ви помітили?

- Після пропущеного першого голу хлопці розгубилися, а це й вплинуло на подальший хід їхньої гри. А наші візаві явно підсилилися трьома новими гравцями, раніше я їх не бачив. Вони значно покращили гру КЮЗу і, відповідно, ми не очікували такого опору. Особливої тактики ми не вибудовували, як це було з попередніми командами. Ми почали грати від оборони, а після пропущених голів ми не встигли перебудуватися, а від такої гри наша п’ятірка втомилася. Трійка їхніх гравців, яка з’явилася зненацька, дуже гарна, тому ми і програли.

Віктор Каплун, воротар команди КЮЗ (Київ):

- Команда СТ «Іллічівське» дуже сильна, тому перемога над ними для є почесною. Навесні ми вже зустрічалися з цією командою, але не пригадаю результату. Ми виглядали більш зібраними, намагалися ловити суперників на контратаках, позиційно. Це приємно обіграти команду такого класу. Вона не здасться без бою і, вважаю, що буде боротися за лідерство. Футбол складається ще й з помилок і наша команда їх також припускається. Десь позиційно ми програвали, десь недогравали, у деяких епізодах припускались індивідуальних помилок. Хоча за грою було помітно, що ми зробили їх менше ніж наші візаві. Цим пояснюється наша перемога.

«Аеропорт» – «Карибіан-Клуб» – 8:2 (2:2)

Цей матч можна назвати найбільш непередбачуваним у недільному ігровому дні. Пояснюється це тим, що у першій двадцятихвилинці явний фаворит – команда «Аеропорт», хоча й почала поступовий натиск, але швидко втратила перевагу. «Кариби» першими пропустили гол, але не знітилися і влаштували авіаторам справжню «головомийку». Мало того, що зрівняли рахунок, вони ще й вийшли вперед і до кінця тайму заволоділи перевагою. Але захопившись атакою «Кариби» помилилися у захисті і пропустили контратаку, яка стала результативною.

У другому таймі ФК «Карибіан-Клубу» також наполегливо борвся зі стрімким суперником, але їхні атаки не мали ефекту. Натомість авіатори ще шість разів «розписалися» у воротах команди з екзотичною назвою. Хоча рахунок 8:2, з яким поєдинок закінчився на користь «Аеропорту», ані трохи не свідчить про слабкість «Карибів».

Орлін Стайков, гравець команди «Аеропорт» (Бориспіль):

- Можу сказати те, що суперник був не дуже простою командою. У першому таймі було дуже важко грати, оскільки ми втратили чимало сил у першому сьогоднішньому матчі. Тому наші помилки спричинила втома. Це відобразилося переважно у точності передач. І в першому таймі було 2:2… У принципі ми свою задачу виконали. Забили багато м’ячів і це приємно. Зберігаємо за собою одне з лідируючих місць.

Олександр Зуєв, капітан команди «Карибіан-Клуб» (Київ):

- Ця поразка – це повний провал, особливо у другому таймі. Кожен із наших гравців у цьому винен. Нам необхідно працювати над собою, над грою. Прикро…

«Хюндай-Клуб» – «Десна» – 2:1 (2:1)

Прагматична, виважена, зі змінним ритмом гра. Спочатку ініціативу на полі захопили автомобілісти, потім вона перейшла до гравців «Десни». Усю долю матчу було вирішено у першій половині гри. Команди забили три голи, зробивши тим самим результат 2:1 на користь ФК «Хюндай-Клуб». Він і став остаточним.

У другому таймі гравці обох команд намагалися змінити тактику, збільшували оберти, відходили у захист, почергово атакували, але цифри 2:1 на табло не змінилися до фінального свистка.

Юрій Бурда, граючий тренер команди «Десна» (Вишгородський район):

- Грали фактично на рівних, але наші суперники обрали більш правильну тактику – гру від оборони. Весь другий тайм «сиділи» на їхніх воротах, але не «дотиснули» і, відповідно, не змогли добитися свого. Це – футбол! Ще нам не вистачило майстерності, досвіду та всього, що з цим пов’язано. Команда молода. Ми тільки-но входимо до цього футболу, тому й важко дається перебудова з гри на великих полях на міні. Гравці все одно набираються навичок і досвіду. Матч був рівний. Це засвідчили і глядачі і представники інших команд… Ну, не пощастило. Хочу відзначити, що «Хюндай-Клуб» обрав правильну тактику.

«Укрметртестстандарт» – «Данон» – 5:4 (3:3)

Цей поєдинок можна назвати найбільш відчайдушним. Гравці несамовито створювали обопільні атаки. Перевага впродовж матчу переходила від однієї команди до іншої, що примушувало наставників колективів суттєво нервувати. Здавалося, рахунок першої половини матчу – 3:3 збільшиться, але нічийний результат збережеться, оскільки гра була рівною і не передбачала перемоги однієї з команд.

У другій двадцятихвилинці все ж таки «метрологам» поталанило більше, що дозволило їм збільшити результат, а гравцям «Данону», за всіх намагань, скоротити його не вдалося. У підсумку 5:4 на користь ФК «Укрметртестстандарт», який здобув виснажливу несамовиту перемогу. Такі двобої прикрашають його велич-ФУТБОЛ!

Олександр Лелюшкін, нападник команди «Укрметртестстандарт» (Київ):

- Матч видався дуже напруженим, нервовим. У футболі є такий термін – «валідольний». Але ми все ж таки перебороли суперників, хоча й припустилися багато помилок, переважно у захисті. Це наше слабке місце. Гравці «Данону» не змогли скористатися усіма нашими помилками, але добряче попсували нам нерви. Ще нам не вдається зігратися через те, що чимало наших гравців є легіонерами в інших командах, тому вони беруть участь в різних турнірах крім цього. Тому ми не можемо зібрати повний склад задля проведення кількох детальних змістовних тренувань. 

Дмитро Дротвинський, капітан команди «Данон» (Київ):

- Не скажу, що перевага була на чиїмось боці, гра була рівною. Але задля уникнення поразки нам не вистачило повної концентрації. У деяких моментах ми, можливо, не добігали до кінця, щоб вдало завершити атаку. А так гра була чудовою, бойовою. Підкреслю, що саме відсутність або слабка концентрація стали нам на заваді. Це й є причиною програшу.

Додаткова інформація на офіційному сайті: www.brandsleague.com.ua

Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram