Блог Романа Склярова

Етична економіка

Роман Скляров

Скляров Роман Валерійович – аспірант НДЕІ при Міністерстві економічного розвитку і торгівлі.Освіта: КНЕУ, магістр фінансів, КНЕУ, бакалавр права

Народився у місті Біла Церква. Закінчив Білоцерківський державний економічно-правовий ліцей із золотою медаллю. Член Молодіжного об’єднання народних дипломатів, ВО «Батьківщина». Стажувався у Верховній раді у комітеті з питань фінансів і банківської діяльності; закінчив ряд політичних шкіл.

Про блог: Майбутнє, перспективи людства у ХХІ столітті: економічні, духовні, політичні. Все починається з ідеї, тому їх я і пропоную обговорювати, абстрагуючись від безплідних стонів діючої влади.

Все записи блога
  • Чому Грузію ніколи не приймуть до НАТО Деякі вважають, що якби Грузія в 2008-му була членом НАТО, Росія б не почала війну. Ті, хто стверджує таку думку, не враховують, що Грузія на високому рівні і не розглядалась як реальний…
  • Чорнозем як фактор української державності Український народ, який всю свою історію жив на надзвичайно родючих землях, втратив те, що здобули його сусіди на менш родючих територіях.