ГлавнаяБлогиБлог Олега Ляшка

Луганські чиновники переслідують неугодних підприємців

Юлія Грищенко, керівник автопідприємства «Скарлет» - яскравий тому приклад. Дівчина вже тривалий час терпить знущання з боку начальника Управляння транспорту та зв’язку Луганської міськради Андрія Андреєва. Спочатку чинуша примушував її до інтимного зв’язку, а потім, не отримавши бажаного, став блокувати роботу очолюваного Юлією підприємства.

Жінка, що насмілилася заявити про домагання Андреєва, зараз знаходиться під тиском різних контролюючих та пеервіряючих органів, яких натравив на її підприємство саме Андреєв, користуючись службовим становищем.

За його указівкою власники інших автопідприємств направляють до транспортної інспекції скарги на роботу підприємства «Скарлет». Постійні перевірки транспортної інспекції заважають сталому функціонуванню підприємства, а необгрунтовані штрафи, яких вже винесено майже на 20 тисяч гривень, взагалі ставлять діяльність підприємства-перевізника під загрозу.

Юлію штрафують за те, що її підприємство працює без тимчасового дозволу. Але ж сам Андреєв цей дозвіл їй і не видає!

Мої однодумці в Луганську зібрали вже тисячі підписів під вимогою до міського голови відправити Андреєва та його куратора комуніста Філіпського у відставку за той бардак, в який вони перетворили транспортну сферу Луганська.

А щодо незаконних перевірок підприємства «Скарлет» мною направлені звернення до Генеральної прокуратури та Міністерства транспорту та зв’язку.

Олег Ляшко Олег Ляшко , Народний депутат України, лідер Радикальної партії
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram