Блог Андрія Дикуна

Глава Всеукраїнської Аграрної Ради

Андрій Дикун

З 1996 по 2001 рр. навчався в Уманському державному аграрному університеті (зараз Уманський національний університет садівництва) за спеціальністю «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності сільськогосподарських підприємств». Здобув диплом магістра з відзнакою.2002–2003 рр. навчався у Балтійському університеті бізнесу (м. Кальмар, Швеція). Здобув Диплом МВА.

2006-2012 рр. – проходив програмне стажування з аграрних питань у країнах-лідерах по виробництву продовольства, а саме: США, Канада, Китай, Нідерланди, Німеччина, Ізраїль, Бразилія, Аргентина.

Кар’єра

2003-2014 рр. — засновник і директор компанії, яка працює в сфері аграрного консалтингу та залучення інвестицій в Україну

2012, 2014 р. — кандидат у народні депутати по одномандатному виборчому окрузі №200 (самовисуванець).

Квітень 2013 р. — співголова Робочої групи з визначення механізмів регуляторної політики на ринку молока України. Робоча група вивчає та вирішує найважливіші питання молочного ринку. Створення такої групи стало можливим завдяки спільним зусиллям Асоціації виробників молока, Національної Асоціації молочників України Укрмолпром, Спілки молочних підприємств України, Міністерства аграрної політики та продовольства, а також ЄБРР і FAO.

Березень 2009 р.–лютий 2014 р. — президент Асоціації виробників молока. На сьогоднішній день членами Асоціації є більше ста підприємств, що розташовані по всій Україні. Асоціація об’єднує сільгосптоваровиробників з метою досягнення ними світових стандартів якості молока. Асоціація збільшує валове виробництво молока на внутрішньому ринку за рахунок якісного консалтингу.

Березень-грудень 2014 р. — заступник міністра аграрної політики та продовольства України.

Серпень 2015 р. і дотепер – голова ГС «Всеукраїнська аграрна рада».

Вересень 2015 р. і дотепер – голова правління Національної асоціації цукровиків України «Укрцукор».

Все записи блога