ГлавнаяБлогиБлог Рены Назаровой

Вовк у овечій шкурі або Смотрящий за Солом’янкою повертається

Я завжди вважала не зовсім політкоректним публічно критикувати чи засуджувати дії слабкого суперника (не плутати з опонентом). Особливо, коли той, як здавалось, залишився біля розбитого корита. Але на шальках терезів зараз опинились набагато важливіші речі, аніж якісь там принципи.

Днями мені зателефонувала журналістка з проханням прокоментувати призначення, вже всім добре відомого, екс-кандидата в народні депутати, регіонала Максима Луцького на посаду голови Солом’янського району. Ця тема, як виявилось, досить актуальна і в соціальних мережах, і, безпосередньо в Солом’янському районі, який тепер очолює пан Луцький. Люди ще довго не забудуть його зображень на ліках від Червоного хреста, які, зазвичай, роздавались безкоштовно, або пляшок шампанського зі своїм обличчям чи, краще, скандалу з відкріпними талонами на парламентських виборах. Та я не про це. Як можна було призначити людину з такою репутацією керівником цілого району в столиці України? В голові не вкладається. Це черговий виклик киянам. Такі факти лише свідчать про неспроможність або абсолютний «пофігізм» до проблем простих киян. Владі абсолютно байдуже, як себе почуватимуть люди з такими «господарниками»…

Насамкінець пропоную вашій увазі переглянути, як новооспечений голова району пообіцяв у свій перший робочий день вирішити проблему, яку сам же створив.

Рена Назарова Рена Назарова , Тележурналіст, лідер громадської організації «Київський форум»
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram