ГлавнаяБлогиБлог Сергія Капліна

На охорону Азарова щодня додатково йде півмільйона?

Азаров наказав запрошувати в кабмін депутатів від більшості, які його охоронятимуть від опозиціонера Капліна та його колег. Ще одна деталь "попереднього кабміну". Журналістам вдалося зафільмувати, як Азаров публічно дає наказ запрошувати "на кабмін" депутатів від ПР аби вони "за руки" виштовхували народних депутатів від опозиціі. Цитую, Азаров: "прошу запрошувати депутатів наша фракціі на майбутнє, шоб за рукі вівілі ціго".

Дивіться тут з 5 хвилини 20 секунд:

"Більшість" у рейдерський спосіб захопила уряд, його зали та всі державні функціі і тепер "охоронятиме" цілу гілку влади від простих виборців за рахунок яких, до речі, уряд і його "пахан" утримується.

Саме для цього вони напхали та сховали у виборчий список ПР братків та спортсменів-пенсіонерів. Нагадаю, в противагу цій неєвропейській та антинародній практиці, УДАР, навпаки, сформував свій список та висунув на мажоритарних округах громадянських лідерів. Наприклад, Тарас Кутовий - лідер ГО Спілка спасіння села, Оксана Продан - лідер підприємницького руху Фортеця, список можна продовжувати безкінечно: Різоненко, Чумак, відомі експерти Розенко, Павленко і тд. Сергій Каплін - лідер Руху простих людей та Народноі антикорупційноі Арміі (НАА).

Микола Янович забуває, що утримання одного депутата коштує украінцям 2000 гривень щоденно. Відтак дві з лишком сотні політостарбайтерів з корупційноі лави запасних ПР які чекають своєі черги присосатися до міністерськоі годівниці коштують пенсіонерам, дрібним підприємцям, шахтарям, металургам, вчителям та лікарям більш ніж півмільона на день. Як бачимо Азаров наказав перепрофілювати хлопців з більшості у свох охоронців, що допомагатимуть йому організовувати сафарі на опозиційних депутатів.

В цей час виборці сподіваються, що депутати будуть захищати людей та писати закони, а не охороняти крісло прем"єра від опозиціі яка вимагає від нього професіоналізму, порядку та реформ. Ганьба.

Я ініціював інтернет-щоденник прем"єр-міністра Азарова. У ньому опозиція, експерти, громадськість аналізуватиме кожен крок прем"єра з ранку до вечора. Народ буде оцінювати його роботу, а не фальшиві рейтинги, новини які задихаються від джинси та преидент який "танцює" Миколу Яновича.

Досить тримати у владі біля державного корита штатного цапа-відбувайла, перетворюючи інститут уряду в помийне відро куди кидають увесь негатив "президенських антинародних реформ". Досить розважати народ виступами Азарова, ховаючи за цією урядовою сміхопанарамою геноцид над простими людьми. Керівник уряду має відповідати головою за кожен день своєі роботи. Ми доб"ємося такого порядку і такоі відповідальності. Далі буде.

Сергій Каплін Сергій Каплін , Народний депутат, представник профспілок в Парламенті, лідер Партії простих людей
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram