ГлавнаяБлогиБлог Олексія Матюшенка

Розумна альтернатива: як у Гадяцькому районі асфальт виготовляють

У Гадяцькому районі покроково й за планом проводиться ремонт та оновлення автошляхів. Уже завершено поточну середню реконструкцію і бригади ремонтників приступили до капітального латання найскладніших ділянок у нашому районі.

Фото: Владислав Мусиенко

Для того, щоб розпочати реконструкцію магістралей необхідно мати: бажання, фінансові ресурси та команду професіоналів, які, власне, й приведуть наші автошляхи до належного стану.

Наша команда має неабияке бажання відремонтувати усі шляхи району, постійно шукаємо джерела фінансування. На території району уже функціонує комунальне підприємство, яке займається ремонтом, утриманням та обслуговуванням наших доріг.

У цьому році провели ремонтні роботи на ділянках по яких курсує транспорт до підприємства ГПУ «Полтавагазвидобування».Логічно і справедливо, коли нафтогазовидобувники, які перевозять багатотонні багажі нашими дорогами, допомагають приводити їх до належного стану.

Тому АТ «Укргазвидобування», Полтавська обласна рада та обласна державна адміністрація уклали меморандум щодо ремонту відрізків доріг, які пролягають від свердловин до підприємств.

Для того, щоб ремонтні роботи на дорогах не припинялися через відсутність асфальту, так як у Гадяцькому районі припинив існування асфальтобетонний завод, ми знайшли альтернативне рішення — разом із керівництвом ГПУ «Полтавагазвидобування» налагодили виготовлення асфальтної суміші на колишньому Гадяцькому асфальтобетонному заводі.

Продуктом нашого соціального партнерства стала домовленість про виготовлення асфальтобетону з використанням нашої сировини: бітуму, щебеню, грандвідсіву та мінерального порошку. Це не лише дозволить не зупиняти процес ремонту доріг, але й буде економічно вигідно для районного бюджету. І вже зараз ремонтні бригади КП «Сервіс» забезпечені асфальтобетоном місцевого заводу і продовжують ремонт наших автошляхів.

Бажання зробити наші автошляхи комфортними і безпечними спонукає до пошуку альтернативних шляхів вирішення завдання. Я переконаний, що співпраця із газовидобувниками триватиме багато років і допоможе створити унікальні можливості для розвитку місцевої інфраструктури.

Олексій Матюшенко Олексій Матюшенко , депутат Полтавської обласної ради
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram