ГлавнаяБлогиБлог Олега Ляшка

Чому опозиція захищає Марадону?

Коли прочитав перший раз - подумав, що новина фейкова. Як виявилося - це правда. Так звана об'єднана опозиція вже зовсім здуріла. Захищають кримінального авторитета Марадону - він же Ігор Марков.

Фото: http://timer.od.ua

Рішення адмінсуду про позбавлення депутатського мандату бандита Маркова можна лише вітати. Натомість "Батьківщина" стає на його захист. Жорстокість україножера Марадони вже давно стала притчею во язицех. Вже навіть складно порахувати людей, які стали жертвами звірячих побиттів, здійснених або Марковим особисто, або його численними бичошиїми прислужниками.

Це абсолютний нонсенс, що така особа - сказати слово "людина" язик не повертається - сиділа в парламенті. Тим більше, Марчело сфальсифікував 6 тисяч голосів, при тому, що різниця із найближчим суперником була 5 тисяч. І що ми бачимо? "Батьківщина" Маркова підтримує. "Удар" сором'язливо мовчить. Найбільш дивує, що мовчить і "Свобода", адже орли Марадони не раз били активістів цієї партії, а голова Одеської "Свободи", нинішній народний депутат Павло Кириленко був побитий Марковим особисто... Цікаво, чи вийде "Свобода" із "об'єднаної опозиції" з Батьківщиною" за те, що остання захищає мордоворота?

P.S. А можливо, нічого дивного і немає. Свого часу Марков одружився на доньці одеського бізнесмена Василя Сєрих, щоб рейдерськи забрати його бізнес. Згодом і Сєрих був ледь не скалічений учасниками банди свого зятя. Отак і Яценюк одружився на партії-доньці Тимошенко "Батьківщині", щоб рейдерськи захопити політичний проект Юлії. Наслідки бачимо. Тому ж і бандита захищає.

Олег Ляшко Олег Ляшко , Народний депутат України, лідер Радикальної партії
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram