ГлавнаяБлогиБлог Олега Ляшка

Кандидат-регіонал створив секту у Подільському районі Києва (ВІДЕО)

В Подільському районі столиці кандидат від партії влади Валерій Міронов, який балотується по 220 округу, підкуповує виборців і за допомогою застосування психологічних прийомів схиляє їх віддати свій голос за нього.

Фото: www.bogdanovich.eu

Протягом місяця у мікрорайоні Вітряні Гори представники кандидата в народні депутати від Партії регіонів Валерія Міронова у приміщеннях кафетеріїв роздавали гроші нібито за участь у соцопитуваннях. Робилося це так: людей з вулиці запрошували зайти в кафе, щоб пройти опитування за яке обіцяли заплатити по 30 гривень, формували їх у групи по 15 чоловік і включали відеоролик про природу, на якому час від часу з’являлося: «Валерій Міронов» та його фото.

Прийняти участь у такому «розводняку» свідомо вирішила кандидат в народні депутати від Радикальної партії по 220 округу, мати-героїня Катерина Тімченко. Вона розповіла, що на так званих «соцопитуваннях» ніхто не ставить ніяких запитань, людям просто демонструють 10-хвилинний психологічний ролик, а після цього роздають по 30 гривень.

Катерина Тімченко намагалася зафіксувати на відео ці зомбуючі ролики і те, що відбувається у приміщенні. Однак, коли організатори так званих «соцопитувань» дізнались про наміри нашого кандидата, вмить перервали перегляд і вигнали людей на вулицю, не заплативши їм ні копійки.

Як стало відомо, подібне зомбування відбувалося по три сеанси на добу – об 11.30, 14.00 і 16.00. Катерина Тімченко звернулася до правоохоронних органів з вимогою розслідувати цю справу і притягнути винних за підкуп громадян до кримінальної відповідальності. В міліції одна з організаторів зізналася, що «соцопитування» проводились із застосуванням 25-го кадру.

Саме тому, я звернувся до Генеральної прокуратури і вимагаю, щоби вона розібралася з регіоналом Міроновим, який зомбує людей і за допомогою гіпнозу витягує з них голоси. Знаючи, що він працював з Черновецьким, я не дивуюся таким технологіям. Мене вражає лише одне – це ж як потрібно ненавидіти людей, щоби знущатись з них, як з піддослідних кроликів?

Радикальна партія не дозволить мафії калічити людей, і якщо прокуратура не встановить істину у справі, ми її візьмемо під власний контроль!

Олег Ляшко Олег Ляшко , Народний депутат України, лідер Радикальної партії
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram