ГлавнаяБлогиБлог Олега Ляшка

Кандидата від РПЛ не пускають на вибори

Шановні українці! Я хочу, щоб Ви зрозуміли, чому влада боїться Радикальну Партію!

На засіданні Вінницької обласної виборчої комісії нам відмовили в реєстрації кандидата в депутати Вінницької обласної ради. Вибори мають відбутись 26 лютого. І сьогодні в передостанній день реєстрації регіонали разом з головою комісії від «Батьківщини» зробили все, щоб не допустити до виборів голову Вінницької обласної організації Радикальної Партії Анну Філонову.

Засідання комісії щойно завершилось, а нам так і не дають протоколу про відмову, бо не можуть вигадати, за яку кому чи крапку придертись. Зрозуміло, комісія отримала злочинну вказівку не допустити нас до виборів в обласну раду. Уявіть, що тоді буде відбуватись на виборах в Верховну Раду.

Чому комісія свідомо йде на порушення Закону? Та тому,що на цей округ Партія Регіонів висунула кандидатом заступника губернатора Любов Спірідонову. Знаючи, яка потужна підтримка у Радикальної Партії в країні та у Вінницькій області зокрема та знаючи, що до обласної ради оберуть нашого кандидата, влада разом з продажними «опозиціонерами» свідомо йдуть на порушення Закону!

І головне, вони бояться нас, а не бояться порушувати Закон! Бо що для них Закон, якщо всі суди у них в кишені.

Я запевняю Вас, що ми не здамось і зробимо все, щоб наш кандидат був зареєстрований і виграв вибори. А голову комісії та членів, які порушать Закон притягнули до кримінальної відповідальності.

Я вже зараз готую звернення до ЦВК, Генеральної прокуратури щоб вони розібрались з цим ганебним шулерством влади та так званої опозиції.

Олег Ляшко Олег Ляшко , Народний депутат України, лідер Радикальної партії
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram