ГлавнаяБлоги

Коли уряд Азарова введе єнакієвський час?

Уряд України, на чолі з Азаровим, вивчає доцільність введення їм самим незрозумілого часу. Для Уряду Азарова не діють закони земного тяжіння, Ньютона, Ома, міжнародного права, Гельсінські угоди з прав людини та свободи слова, Конституція та закони країни. Вони упиваються реФФорматорством! Вони модернізують часовий пояс України, як Медведєв!

Коли уряд Азарова введе єнакієвський час?

Увесь світ вже давно має визначений, не найдурнішими за донецьких людьми, час. Ще з часів короля Карла ІІ, за 24-м меридіанами поділена земна куля, тобто директивно встановлена умовна точка відліку довготи та часових поясів. Монарху, якому вистачило розуму, ще в 1675 році профінансувати будівництво Грінвичської Королівської обсерваторії, сьогоднішні межі міста Лондона. Точкою відліку, нульовим меридіаном, визначено саме Грінвич. А це значить, що четверте століття людство користується науково обґрунтованою, перевіреною тривалим практичним досвідом, системою встановлення і користування часом.

Під час існування СРСР, Московський час збігався з Київським, і Україна жила в одному часовому поясі з усією європейською частиною СРСР, аж до Уральських гір. Але це був лише маленький екскурс в історію.

Час в Лондоні, за Грінвичем, визначався нульовим, а літом додавалась 1 година. Літній час завжди вводився в останню неділю березня, о 3:00 годині. Зимовий час, повертали у зворотньому напрямку –1 година, в останню неділю жовтня, о 4:00 годині. Це, в міжнародній еталонній системі часу, називається - Західноєвропейським часом. Позначається: 0(+1).

Фото: Макс Левин

Центральноєвропейський час має +1 годину, а літній +2 години: 1(+2).

Східноєвропейський час має +2 години, а літній +3 години: 2(+3). За цим часом завжди жив СРСР (Москва, Київ, Мінськ, Кишинів, Литва, Латвія, Естонія), Українська РСР, Україна.

Але, президент РФ Дмитро Медведєв, вирішив «позбавити мешканців країни від щорічних стресів і скасував 2 (два) часових пояса з 11 (одинадцяти), що були за всіх часів СРСР та РФ, до 28 березня 2010 року. І створив 9 (дев’ять) часових зон(!). Реформатор!

Таким чином, Москва стала мати свій власний, Московський час: +4.

Залишається дивним, сама постановка питання, за яким часом тепер жити Україні? А що, Москва - другий Грінвич?

Тільки люди з «проФФесорською» освітою, які досягли рівня «читати лекції на кафедрі», можуть дискутувати на рівні Шарікова зі Швондером, який час встановлювати в Україні! Він, якщо уряд «проФФесіоналів» не знає, вже встановлений чотири століття назад! А в сучасній міжнародній еталонній системі часу, встановленій Всесвітнім координуванням часу (UTC), визначається (класифікується), як: Східноєвропейський час, має +2 години, а літній +3 години: 2(+3).

Якщо уряд Азарова має бажання зробити Україну, частиною якоїсь «ЗОНИ» Росії, то це вже не наука, і не компетенція уряду, а питання рівня партійних з’їздів Партії регіонів, КПУ чи Прогресивних соціалістів Вітренко. А може «Кульпарківської» у Львові?

Пропоную Уряду Азарова розпочати кардинально «реФФормувати» Періодичну Таблицю Менделєєва. Буде креативно, і поки що, без конкурентів!

Юрій Романюк Юрій Романюк , голова фракції «Батьківщина» в Івано-Франківській обласній раді
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram