ГлавнаяБлогиБлоги Миколи Даневича

Чому Київ стоїть у заторах або автобусний безпрєдєл

Якщо вчора місто стояло у заторах через непрацюючі водостоки, то сьогодні однією з причин заторів в Києві є несанкціоновані автобусні парковки на центральних магістралях та вуличках міста, де паркуються міжміські, обласні, туристичні автобуси та перевізники відвідувачів торгівельних і бізнес-центрів.

Фото: Микола Даневич

Особливо ця проблема спостерігається в Голосіївському районі на проспекті 40-річчя Жовтня, біля Центрального автовокзалу (поза його межами), на вулиці Червоноармійській, Голосіївській, Горького та Любченка. Ці так звані «парковки» зменшують кількість автополос в напрямку центру, створюють перешкоду руху автомобілів та громадського транспорту і несуть загрозу перехожим. 

До того ж, там і відбувається мийка автобусів. Ми вже зверталися до правоохоронних органів і порушення було зафіксовано. Міська влада на ці «паркувальні майданчики», чомусь, закриває очі і на проблему не реагує. Сподівався, що попередження про непогоду змусить прибрати ці несанкціоновані парковки, щоб попередити затори, але помилився… Мабуть тому, що керування столицею вже давно перетворилось на бізнес.

P.S. Коли влада визначить їм місця та прибере з центральних вулиць?

Микола Даневич Микола Даневич , Громадський діяч
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram