Маразм святкує перемогу!

Лише протягом останнього тижня:

1. Головний міліціонер країни Захарченко відверто бреше з трибуни Верховної Ради, всупереч фото та відеозаписам, вигороджуючи злочинців.

2. Міністерство охорони здоров’я виправдовує лікарів приватної клініки, які відмовилися надавати допомогу пораненій людині, внаслідок чого людина померла.

3. Дніпровський райсуд Києва ухвалив рішення: заарештувати квартиру і стягнути 14 мільйонів гривень з молодого батька двох дітей за критику в інтернеті фірми – забудовника.

4. МВС і Полтавська обласна ДАІ подають в суд на народного депутата, фактично, за здійснення ним депутатських повноважень. Злочин депутата у тому, що, отримавши від громадян інформацію про порушення закону з боку правоохоронців, він посмів звернутися до тих же правоохоронців з вимогою перевірити цю інформацію і покарати винних.

Те, з чого ми весело сміялись в анекдотах про пам’ятники та дерева, які ДАІшники призначали винуватцями ДТП, стає несмішною дійсністю.

Мовчить (бо не царська справа?) головний захисник конституційних прав громадян. А мав би саме тут показати «тверду руку». Чи «не по – понятіям» проти своїх виступати?

А ми дивились та мовчали,

Та мовчки чухали чуби,

Німії, подлії раби!..

Т.Шевченко. Юродивий

Мовчить, не встає, українець. Суворо так мовчить.

Маразм святкує перемогу?

P.S. Маразм (від грецьк. μαρασμόξ «виснаження, згасання») – майже повне припинення психічної діяльності людини, що супроводжується загальним виснаженням організму з поступовим згасанням всіх життєвих процесів.

Іван Варченко Іван Варченко , Радник міністра внутрішніх справ
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram