ГТС готують до корупційної приватизації і можливої «здачі» Росії?

За даними джерел видання "Комерсант-Україна", в ході переговорів 26 травня президенти України та РФ могли обговорювати питання створення консорціуму на базі української ГТС, зокрема, контролю над магістральними газопроводами.

А 28-29 травня в Астані пройде засідання Вищої Євразійської економічної ради. На питання про перспективи міністр енергетики та вугільної промисловості Ставицький відповів, що «домовленості якісь будуть, я в цьому переконаний, позитивні для нашої країни».

Отже, на вищому рівні вирішуються важливі для держави і всього українського народу питання, а суспільство змушене здогадуватися про результат переговорів. Як представник народу президент Янукович повинен пояснити суспільству, про що домовлявся у неділю під час своєї раптової поїздки до Москви на зустрічі з російським президентом Путіним. Адже не йдеться про зустріч у приватних справах двох приятелів. Український політикум і громадяни повинні знати, що обговорювали і до чого домовилися глави двох держав. Турбує також те, що, декларуючи європейський курс, українська влада вперто розвертає країну зовсім в іншому напрямку.

Геннадій Ткачук Геннадій Ткачук , Народний депутат України, "УДАР"
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram