ГлавнаяБлогиБлог Дмитра Снєгірьова

Дивна тиша. В районі Станиці Луганської бойовики ставлять нові блокпости і посилюють позиції

Офіційний представник так званої «Народної міліції ЛНР» полковник Олег Анащенко заявив, що згідно з «указом» глави самопроголошеної «ЛНР» Плотницького бойовики в ніч з 14 на 15 вересня припиняють активні бойові дії на лінії розмежування.

Втім, незважаючи на заяви офіційних представників самопроголошеної «республіки» про припинення вогню за останні дні поблизу пропускного пункту на лінії умовного розмежування в районі смт Станиця Луганська значно збільшена кількість бойовиків. За інформацією місцевих джерел аналітичного відділу ГІ «Права Справа» наразі, в районі пункту пропуску, нараховується до 20 озброєних представників НЗФ. Раніше їх чисельність не перевищувала 3-4 осіб.

Згідно повідомлення спеціальної моніторингової місії ОБСЄ «на блокпості «ЛНР» на південь від мосту в Станиці Луганській члени патруля Місії і бачили як за допомогою крана, який встановлював великі бетонні блоки, укріплювалася позиція «ЛНР» одразу на північ від річки. Блокпост відкрили трохи згодом, коли кран закінчив роботу»

Збільшення чисельності бойовиків поблизу умовної лінії розмежування офіційні представники так званої «Народної міліції ЛНР» пояснюють начебто регулярними обстрілами і диверсіями з боку ЗСУ.

Дмитро Снєгірьов Дмитро Снєгірьов , Співголова ГІ "Права справа"
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram