ГлавнаяБлогиБлог Андрія Лозового

Тітушки, одностатеві шлюби і циганське щастя

Еволюція тітушок. Сьогодні вони "геї", а завтра - ...

Фото: Андрій Лозовий

Влада готова на все, аби дискредитувати Майдан. Допомагає їй у цій справі ціла армія наймитів-тітушок, яка стає дедалі більш різнобарвною. Вчора ми бачили, як організовано привезена на Бессарабку масовка у яскравому вбранні а ля травесті-шоу майстерно старанно робила для провладних ЗМІ картинку, суть якої відповідає напису на бігборді Медведчука: "ЕС - это однополые браки".

Геї-тітушки і лесбійки-тітушки - це, канєшно, шось нове. Дивно, що для цієї провокації не залучили "Беркут"... Згадалося, як бачив 1 грудня на Майдані плакат "Титушки - это результат однополого брака Медведчука с Клюевым".

Аж цікаво стало, які ще страшилки на тему "какстрашножитьвеэс" вигадуватиме влада, аби відлякати людей від Майдану. Певно, найближчим часом з метою захисту національних меншин на Бессарабці з'явиться справжній циганський табір, де туристам будуть гадати на картах та кавовій гущі. За гроші, звісно - всьо на потреби Майдану.

Активісти циганського наметового містечка час від часу здійснюватимуть рейди по викраденню дітей. А потім з цієї ж малечі буде сформований потужний тітушкоюгенд - і малолітні активісти вимагатимуть запровадження ювенальної юстиції і негайного арешту своїх батьків.

Згодом будуть протестувати наркомани-прихильники ЄС з вимогою легалізації всіх дурманних засобів. В знак протесту вони викурять поряд з Майданом стільки шмалі, що головна площа країни буде пахнути вже не революційною ватрою... - і закайфують не на жарт навіть продавці у ларьочках та бабушки з сигаретами на Хрещатику.

А далі однією з центральних вулиць Києва пройде парад смертельно хворих тітушок. Частина - на інвалідних візках, інших - понесуть на носилках Вони вимагатимуть легалізувати евтаназію, щоб пошвидше померти.

Дізнавшись від ФСБ про такі плани Банкової, в Україну терміново приїде Емір Кустуріца і зніматиме кіно про всю цю чудасію, потім получить за нього срібного ведмедя у Берліні.

Руслана теж візьме участь у зйомках: бо що за фільм Кустуріци без співів і танців? Щоб знятись у кіно, спеціально приїде зі Слов'янська мер цього міста, баба-агонь Неля Штепа. Виконає 2 ролі: кухарки-алкоголіци і Нелі Штепи. "Беркут" заради мистецтва змінить свої звичні маски на Anonymous. А трибун антимайданів і чегевара всіх тітушок Олег Калашніков гратиме епізодичну роль: "Кушать подано! Массовку - тоже".

Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram