Блог Костянтина Євтушенка

Бізнесмен, громадський діяч

Костянтин Євтушенко Молодий український бізнесмен, громадський діяч. Народився та виріс у Львові. Закінчив Києво-Могилянську академію.

У 2002 році, будучи ще студентом, Костянтин Євтушенко проходить конкурс у компанію Maersk Ukraine, яка є лідером контейнерних перевезень у світі. Уже за короткий час молодому професіоналу довіряють роботу зі стратегічними клієнтами компанії. У 2004 році разом із партнерами Костянтин Євтушенко створює першу інвестиційну компанію, а в 2005 повністю присвячує себе власному бізнесу.

Пізніше Костянтин Євтушенко засновує успішну інвестиційну групу МЕРІТ, яка є класичним інвестиційним бутіком та працює над залученням прямих іноземних інвестицій в енергетичний та банківський сектори економіки України.

У 2014 засновує проект «Shooter.UA». Головна ідея проекту - кинути виклик зашкарублому вітчизняному автопрому та відкрити українцям доступ до чистої енергетики та переваг сучасних електромобілів.

Бо сама філософія електромобілів – це не лише шлях до чистого середовища, це також шанс для української економіки позбутися залежності від “паливної голки” імперіалістичного сусіда.

Все записи блога