ГлавнаяБлогиБлог Зоряна Шкіряка

Угода між Україною і ЄС вже неможлива?

На жаль, так. Скорше за все, ніякої угоди не буде. Після останніх подій в Апеляційному суді - це стало остаточно зрозумілим. Спостерігаючи увесь цей, спланований Банковою, злочинний «шабаш», європейська спільнота, навряд чи буде готова до підписання такого важливого міжнародного документу з Україною.

І відповідальність за це цілковито лягає особисто на Януковича.

Власне, черговим судово-правовим свавіллям під час розгляду "справи Щербаня" Печерським судом, Янукович мав на меті виконати кілька важливих для себе задач.

По-перше. За новими, ганебно сфальшованими ГПУ звинуваченнями, незаконно запроторити лідера української опозиції Юлію Тимошенко на довічне ув,язнення. І він буде робити для цього все можливе, системно нехтуючи Конституцією і Законом, переступаючи усі елементарні норми загальної людської і християнської моралі.

А по-друге, Янукович запланував зірвати підписання Угоди між Україною та Європейським Союзом. Немає сумнівів, що йому вже практично вдалося розвернути європейський вектор України в інший бік. Адже його давня мрія - "злитися в екстазі" у МС з Путіним, Лукашенком та Назарбаєвим.

Янукович впевнено рухає Україну в обійми до євразійських диктаторських режимів, що близькі йому по духу. А нинішня окупаційна влада послідовно намагається знищити незалежність нашої держави.

Втім, переконаний, що здійснити це їм не вдасться.

Ну, а будь-які дружні і справжні партнерські відносини між Україною, ЄС та усім цивілізованим світом, можливі тільки після усуненя Януковича. Без цього нам нічого "ловити" на міжнародній арені. Це аксіома.

Зорян Шкіряк Зорян Шкіряк , ​Політик, громадський діяч.
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram