ГлавнаяБлогиБлог Зоряна Шкіряка

Куди втече диктатор?

Після падіння свого режиму Янукович не зможе отримати політичного притулку в жодній цивілізованій країні світу.

Кілька слів про черговий судово-правовий фарс зрежисований АП. А також, про можливе майбутнє диктатури.

Вже нікого не дивує відверто хамська і брутальна поведінка працівників міліції, зокрема «Беркуту» та «Грифону», по відношенню до народних депутатів від опозиції, в першу чергу до жінок. Це вже давно стало для них повсякденною нормою. Надхненне служіння кримінальній диктатурі, на жаль, перетворило цих людей в погонах на відвертих нехтувачів чинного законодавства.

Вже нікого не дивує і поява «судді-близнюка» Кірєєва, пані Царевич. Ця дама в мантії примудрилася в перший же день хвацько «начудити» і познущатися над судово-процесуальними канонами. Всі ці беззаконня і грубі порушення Конституції, свідчать про одне, влада налякана. Януковичем все більше рухає інтуїтивний тваринний страх перед лідером української опозиції Юлією Тимошенко і перед неминучим крахом режиму.

Не буду зупинятися на деталях вчорашнього інциденту в Печерському суді. Це тільки початок і далі нас очікує ще тьма нових «сюрпризів» від влади під час таких судових засідань. Але ж нам до цього не звикати. Тим більш, що усім все ясно і так.

Влада дуже поспішає на швидкоруч сфабрикувати черговий прокурорський фальсифікат по звинуваченню ЮВТ у «справі Щербаня», щоб не дати їй можливості взяти участь у наступних президентських виборах. Але навряд чи в Україні, та й в цілому світі, знайдеться хоч одна розсудлива людина, яка сьогодні довіряє ГПУ, Пшонці, Кузьміну, а тим більше Януковичу і його продажним суддям. Адже, кому насправді було вигідне вбивство народного депутата в далекому 1996-му вже неодноразово говорили експерти і низка політичних діячів того часу. Колись цей «таємничий клубок» обов,язково розкрутиться, і всі дізнаються ім'я справжнього замовника цього страшного злочину.

Втім, незважаючи на тотальний пресинг і брудні провокації, які використовує Банкова для стримання своїх позицій, сьогодні вже очевидно, що кримінальний режим Януковича буде подолано. Це тільки питання часу. Немає сенсу загадувати або визначати дату. Відсторонення Януковича від влади обов,язково відбудеться в найближчі кілька років. Можливо ще до, або відразу після президентських виборів-2015.

Тоді перед Януковичем і його «подільниками» обов.язково виникне важливе питання: постати перед народним судом або негайно тікати з країни. І немає жодних сумнівів, що після всього, що відбувалося в Україні в останні роки, жодна цивілізована країна в світі не надасть Януковичу політичний притулок. Навіть Росія. Без сумнівів, кадровий гебіст Путін, зі зрозумілих причин, його ніколи до себе не пустить. Тому Янукович може розраховувати тільки на диктаторські режими Лукашенка, Уго Чавеса або Кім Чен Ина. Ну, а в крайньому випадку, він зможе сховатися в Аденській затоці у сомалійських піратів. Ось вони, напевно, точно приймуть його як свого. Адже у них так багато спільного

Зорян Шкіряк Зорян Шкіряк , ​Політик, громадський діяч.
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram