Великодня “свиня” для опозиції (Відео)

Для православної частини українців Воскресіння Христа (свято Великдень) носить символічний характер. У ці дні віряни намагаються один одному прощати гріхи, бути смиренними та максимально приділяти увагу власній родині. Проте, на жаль, трапляються випадки, коли нечиста сила бере гору над здоровим глуздом задля виторгу дешевих політичних дивідендів.

На третій день Великодня, 7 травня, Хмельницька обласна державна телерадіокомпанія “Поділля-Центр” двадцять хвилин прайм-тайму виділила на телеролик з аналізом політичної акції Об’єднаної опозиції “Вставай, Україно!” Адже час X не за горами — 18 травня у Києві має пройти заключна вулична акція опозиції — і владі або доведеться збирати каміння, або продовжувати робити нестерпним життя для ОО.

Під час показу сюжету одразу впала в око режисура: відчувалися “вуха” скандального шоу-мена Олексія Дурнєва, який безпосередньо виїжджав в епіцентр обласних акцій з провокаційним балаганом, а потім зафіксоване відео оперативно викладалося на YouTube (марш кроликів, провокації з морквиною тощо). Голос за кадром філігранно підводив, що затія опозиціонерів не вартує виїденого яйця і приречена на поразку.

Час трансляції ролику “з душком” чітко мав на меті: а) охопити якомога більше коло глядацької аудиторії; б) за допомогою сюжетних маніпуляцій вплинути на підсвідомість виборців; в) показати утопічну суть усієї акції “Вставай, Україно!”; г) кинути кісту розбрату в опозиційний табір у вигляді помилуваного Юрія Луценка.  

За непідтвердженою інформацією, замовником ролику на ХОДТРК “Поділля-Центр” є Загальновоїнська спілка України (ЗСУ). І хоч в телесюжеті немає нічого спільного з наближенням Дня Перемоги чи згадкою про Велику Вітчизняну війну, один факт вказує на не пересічну особистість, лідера ЗСУ Олега Калашнікова. Народний депутат України V скликання від Партії регіонів, активний організатор альтернативних “майданів” на підтримку влади пан Калашніков зумів зберегти “честь мундиру регіоналів” попри неджентльменську поведінку, зокрема, зі ЗМІ. Якщо інформація про розміщення ролика підтвердиться, то партія влади використала Загальновоїнську спілку України, як прокладку, для чергового зомбування громадян.

Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram