ГлавнаяБлогиБлог Тетяни Хитрик

Солом’янський район – один із найпривабливіших шматків для дерибану

Іноді здається, що мільйонери, які заробили гроші на розкраданні держави, вважають всіх людей, хто бідніший за них, сірою масою, а в команду до себе збирають таких же здирників та аферистів, аби на їх фоні не виділятись… Солом’янський район – один із найбільших і найпривабливіших шматків для дерибану Дмитра Андрієвського, діючого депутата у ВР, який сьогодні навколо себе зібрав «команду проФФесіоналів» по напрямкам: вкрасти, відібрати, втілити схему відкату – саме цим вони і займались всі попередні роки… Сьогодні Дмитро вирішив поставити головою Солом’янського району найекстравагантнішу кандидатуру серед своїх помічників – власника Солом’янського cтрип-клубу «Звездный носорог» Максима Конобаса, що по вулиці Кривоноса…

Після подій «Майдану» варто навчитися казати правду, правду такою, якою вона є, без прикрас і без обману, без політичних вподобань і окрасу! Дмитро Андрієвський - колоритна постать, яка, як подейкують його помічники, навіть краватку, шкарпетки і білизну носить в тон, має на усіх своїх підприємствах окрему вбиральню, а ручки дверей відкриває його помічник, аби зараза не причепилась, але навряд чи це так яскраво охарактеризує персону, аніж факти його політичного життя…

В політиці він побував у багатьох партіях «Наша Україна», «Удар» (звідки його вигнали), «Українська селянсько-демократична партія», яка брала участь у складі різних блоків «Європейський вибір України», «Команда озимого покоління», «Народний блок Литвина», «Селянський блок Україна», об’єднувався з партією Мороза і дійшов до «Батьківщини», але в партію до цього часу не вступив, хоч і прикривається нею… З’явився на окрузі в останній день перед партійною конференцією, хоча до цього часу критикував партію і її лідера усіма можливими способами. Сьогодні він прикривається рейтингом, який навряд чи можна назвати справжнім, адже якби і опудало поставили на тих виборах від опозиційної партії, то воно б теж пройшло, а люди віддавали свої голоси за принципом «із двох зол вибирай». Сьогодні Діма вирішив поставити на район «смотрящего» - Максима Конобаса… Саме таку позицію він відстоює, наполягає і вважає, що кращої кандидатури бути не може…

Максим Конобас – друг, однокласник, кум і «подельник» Максима Шкуро (Помічник Андрієвського, діючий депутат Київради у провладній більшості, колишній заступник голови Солом’янської РДА, окрема постать наступного есе, адже про його афери в Солом’янському районі та всьому Києві можна багато написати, але це наступного разу про те). Максим Конобас – тричі був районним депутатом, був головою земельної комісії району.

Сьогодні Максим - засновник приватних підприємств "Град", «Лот», «Олекс-3», власник ринку Солом’янський, чотирьох «пивнушок», землі під які сам і виділив, будучи головою земельної комісії району. До цього часу люди висловлюють протести проти таких закладів у себе в дворах біля дитячих майданчиків, власник піцерії-розливайки «Бунгало», на Кривоноса, яку побудували на місці фонтану у зеленій зоні… Більшість його фірм оформлені на його брата Дмитра Конобаса, який і є директором ринку Солом’янський і постійно там знаходиться. Будучи районним депутатом, Максим Петрович Конобас разом зі своїм найкращим другом Шкуро встановив в Солом'янському районі більше 100 МАФів, приватизував десятки приміщень за безцінь, які сьогодні і вдало здає в оренду, але найбільша гордість і окраса, на його думку - це розважальний комплекс району «Звездный носорог» на вулиці Кривоноса – там і гарні дівчатка – любов «за гроші», і сауна, і ресторан «Чердак», і більярд… Тут знаходять віддушину всі його друзі колишні депутати-дерибанщики. Такого кандидата пропонує хамелеон Андрієвський, такі люди, як Шкуро, Конобас і багато таких же у його команді.

Сам Андрієвський вважає «Батьківщину», завдяки якій він став депутатом, бізнес-проектом. Вже сьогодні він обіцяє, що залишить всіх, хто працював в адміністрації, на тих же посадах, сьогодні він торгує округами, на яких будуть обиратися депутати до Київради, та роздає таким же горе-опозиціонерам своїм помічникам.

Діма! Майдан стояв не за твій бізнес будівельний, не за тебе і твого колегу-регіонала Борисова, з яким ти в Київраді з допомогою «Київпідземшляхбуд» відмивав мільйони, не за те, що ти хочеш перетворити район на бордель! Те, як Андрієвський голосував у Верховній раді свідчить саме за себе: голосування за векселя, за суддів, за забудову Києва. Нам не потрібен депутат, який з допомогою свого горе-помічника Шкуро приватизував державний басейн за копійки на вулиці Ушинського і будує там розважальний центр, нам не потрібен депутат, який співпрацює з бізнесменами від регіонів до цього часу, який хоче забудовувати історичний Київ стриптиз-клубами!

В Солом’янському районі є багато гарних людей, всі вони приходять до Народної ради, серед них є багато гарних людей, які можуть зупинити корупцію в районі і стати головами. Мабуть, Андрієвський цього не знає, бо в той, як проходить Народна рада Солом’янки, він намагається її зривати, засилати своїх «козачків» з неіснуючими громадськими оргнаізаціям, які закладені для фінансування в районному бюджеті, а сам в цей час сидить в автомобілі під Солом’янською адміністрацією і боїться людям подивитися у вічі, бо сказати немає чого.

Запам’ятайте Діма – ваш час пройшов, нові люди повинні прийти до влади! Ярослав Лисенко, Михайло Маліновський, Роман Головня, Андрій Первак – ці хлопці були на Майдані, ці хлопці заслуговують на те, щоб таким давали можливість змінити нашу країну!

Де був Андрієвський всі ці роки разом зі своєю командою. Проаналізувавши як у Солом’янській адміністрації використовувались бюджетні кошти вже сьогодні зрозуміло, що фінансування підвального театру «Дивний замок» - понад 400 гривень щорічно, виділення 2 млн. 244 тисячі гривень на Солом’янську районну організацію ветеранів міста Києва, яка за ці кошти підписує муніципальну газету «Вечірній Київ» з пропагандою влади регіоналів, про щорічне виділення коштів на утримання зелених насаджень майже 9 млн. гривень (за ці кошти ми маємо жити в орхідеях) – все це суцільний дерибан, який лише став відомий завдяки Народній раді. ДЕ Андрієвський БУВ ВСІ ЦІ РОКИ І ЧОМУ МОВЧАВ? Можливо така система збагачувала і його кишеню!? Зрозуміло, що Андрієвський сьогодні знову хоче поставити свою людину, а головне – він не хоче нічого змінювати.

Звертаюсь як звичайний солом’янець від громади Солом’янського району до голови КМДА Володимира Бондаренка не робити помилку, призначивши нам такого очільника! Максим Конобас – прототип білявки Наталії Поклонської, яка не здатна без підказок виголосити просту промову і тепер називається прокурором Автономної Республіки Крим. Ця людина не була з нами на Майдані і всі ці роки займалась розвитком свого бізнесу. Чи стане Солом’янка борделем, де продовжиться дерибан залежить від вас, Володимире Дмитровичу!

Тетяна Хитрик Тетяна Хитрик , Журналіст
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram