Дебальцевський котел забрав у них найрідніше

Владислав Живкович – кадровий військовий. Спершу він проходив службу у навчальному центрі «Десна», а потім у київській 101-й бригаді, де і підписав контракт на службу в ЗСУ. 20 років життя він віддав службі у Збройних Силах України. Влад не міг жити без армії.

Владислав Живкович
Владислав Живкович

У 1997 році він одружився на коханій – Наталі, з якою вони виросли в одному дворі, ходили до одного дитячого садка - в одну групу, а потім і в один клас. Але зустрічатися почали, вже під час служби Влада в армії. У родині з’явилися діти- сімнадцятирічний Артур і дванадцятирічна Єлизавета. Все йшло за планом і ніхто навіть не міг передбачити, що зовсім  скоро розпочнеться війна і в ході активних бойових дій, вони втратять найдорожчу для них людину – Владислава.

Коли на Сході країни розпочалися бойові дії і Незалежність та територіальна цілісність України були під загрозою, Владислав Живкович у 2014 році, після наполегливих клопотань, перевівся у зону АТО – до 25-го мотопіхотного батальйону.

Фатальним для Влада стало Дебальцеве, де батальйон «Київська Русь» дислокувався з грудня 2014 року.  

Саме під час наступу на Дебальцевський напрямок російськими терористичними військами, під час виходу з оточення, загинув Владислав Живкович.

Указом Президента України № 553/2015 від 22 вересня 2015 року, "за мужність, самовідданість і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі", нагороджений орденом Богдана Хмельницького III ступеня (посмертно).

Мабуть найбільш кривавою сторінкою у сучасній історії України, після Іловайського котлу, став котел Дебальцевський.

Наталія Живкович втратила коханого чоловіка, а двоє підлітків – батька, якого любили понад усе.

Платформа «Люди допомагають людям закликає усіх набайдужих до долі родини загиблого захисника, допомогти їм. Перевести кошти на рахунок родини ви зможете через наш сайт », або на рахунок вказаний нижче. При обох варіантах кошти потраплять родині адресно, напряму.

ЖИВКОВИЧ НАТАЛІЯ ОЛЕКСІЇВНА    NATALIIA ZHYVKOVYCH    UAH    003    4188370024509567

Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram