ГлавнаяБлогиБлог Олега Ляшка

Викрадення дитини у Маріуполі

На Донеччині викрали онука екс-кандидата в народні депутати від Радикальної партії Лілії Тихонової, яка балотувалася на виборах до Верховної Ради в одномандатному виборчому окрузі № 58.

1 лютого, коли дев’ятирічний Віктор повертався зі школи додому, на автобусній зупинці його викрали п’ятеро неповнолітніх. Хлопчика зв'язали, заклеїли йому рот і відтягнули до занедбаного будинку, де побили і скупали в крижаній воді. Крім того, ці нелюди погрожували його вбити. Вирвавшись з рук нападників, переляканий Віктор добрався додому. Батьки постраждалого написали заяву в Іллічівський райвідділ Маріупольського міськуправління міліції. За даним фактом порушено кримінальну справу за ст. 125 Кримінального кодексу. Ведеться слідство. А у школі вчителі здійснюють на хлопця психологічний тиск, мовляв, він сам усе вигадав.

 Крім тілесних ушкоджень у вигляді саден і численних забоїв, дитина отримала серйозну психологічну травму. Більш того, у Віктора підозрюють запалення легень.

 Його бабуся, кандидат від Радикальної партії у Маріуполі очолює профспілку підприємців і одночасно веде активну діяльність по поліпшенню екології в місті.

 Саме тому, вважаю своїм обов’язком взяти розслідування цієї справи під свій контроль. Я підготував відповідне звернення і вимагаю, щоб винних у цій справі було покарано. Крім того, вважаю за необхідне звернути увагу міліції на поведінку працівників школи, які здійснюють наклеп і психологічно тиснуть на Віктора, примушуючи сказати, що він усе вигадав. Винні у інциденті повинні відповісти по повній програмі, бо якщо такі справи ми спускатимемо на гальма, під рукою зловмисників можуть опинитися діти кожного з нас.

Олег Ляшко Олег Ляшко , Народний депутат України, лідер Радикальної партії
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram