ГлавнаяБлогиБлог Олега Ляшка

Радикальна партія вимагає зняти Супруненка з виборів

Ми подали до суду на кандидата в народні депутати від Партії регіонів Олександра Супруненка, який балотується по 216 округу у Дарницькому районі Києва і вимагатимемо, щоб ЦВК зняла його з виборчих перегонів.

Фото: Макс Левин

Оскільки, починаючи з червня поточного року він підкуповував жителів Дарницького району, роздаючи їм щомісячно по 50 гривень. Крім того, взамін на гроші у вересні представники Супруненка почали вимагали від мешканців району ксерокопії паспортів і примушували ставити підписи у якихось сумнівних заявах.

Кандидат від Радикальної партії Олена Гетьман, яка балотується по тому ж 216 округу, зафіксувавши на відео факти підкупу виборців, звернулася до Дарницького РУГУ МВС у м. Києві з вимогою порушити кримінальну справу за ст. 157 КК проти регіонала Супруненка. Та долучила до заяви письмові свідчення людей, які стали заручниками брудних технологій регіонала. Наш кандидат передала правоохоронцям і відеоролик, на якому представниця Супруненка передає гроші літній жінці за те, щоб вона проголосувала за нього на виборах.

У міліції заяву від Олени Гетьман прийняли, після чого опитали мешканців будинку №21 по вул. Харківське шосе, які підтвердили інформацію, що протягом літа отримували гроші від представника Партії регіонів.

Саме тому, я звернувся до Генеральної прокуратури з вимогою притягти до відповідальності Супруненка за підкуп виборців, а також підготував позов до суду з метою зняти його кандидатуру з виборчих перегонів.

Злодій Супруненко, має на меті лише одне – роздерибанити Дарницький район, як це робив його родич Черновецький по всій столиці. Члени злодійської команди Черновецького – Супруненко, Довгий, Голиця хочуть пролізти до Верховної Ради, щоб уникнути відповідальності за розкрадання Києва.

На підставі рішення суду, ми звертатимемося до Центральної виборчої комісії з вимогою зняти кандидатуру Супруненка з виборів. Ми навчимо Партію регіонів чесній конкуренції! Часи гречки від Черновецького минули, настав час відповідати за свої злочини!

Олег Ляшко Олег Ляшко , Народний депутат України, лідер Радикальної партії
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram