ГлавнаяБлогиБлоги Миколи Даневича

Кияни не мають гарячої води через борги КМДА

Останнім часом в Києві склалася складна ситуація із гарячою водою. Адже, всі кияни відчули, що в літку було відключене гаряче водопостачання під егідою профілактичних робіт тепломереж. Але воду виключити – виключили, а включати вже не стали.

Фото: Микола Даневич

На прикладі одного зі столичних районів, а саме Голосіївського, де більше місяця знаходяться без гарячої води близько 100 будинків (пр.40-річчя Жовтня, вулиці Ломоносова, Бубнова, Дубініна, Бурмістенка, Жуковського, Сеченова та ін.), стало відомо, що кияни не мають змоги прийняти гарячий душ через борги київської влади.

Таке роз’яснення голосіївцям дали в «Київенерго»: «Киевская городская администрация во главе с А.Поповым не перечислила нам деньги, поэтому мы не даем газ на ваши котельни». Наразі, котельні, що обслуговують будинки опечатані. Служби повідомили, що воду дадуть в кінці жовтня, при гарантійних листах Київської адміністрації.

При цьому, квитанції на оплату кияни отримали з урахуванням гарячої води, яка відсутня (!). За цей тиждень я зустрівся з багатьма ініціативними групами жителів Києва і бачив сльози на очах молодих мам та старих…

Голова КМДА О.Попов як завжди оригінальний і вчора на прес-конференції запропонував киянам купити бойлери для підігріву води. Где деньги, Саш?

Микола Даневич Микола Даневич , Громадський діяч
Читайте главные новости LB.ua в социальных сетях Facebook, Twitter и Telegram